SVAR PÅ TAL TILL EMMA, haha.

| Postat i: Life by Sophie
26
Fick två kommentarer idag och tänkte ge ett litet svar på tal. 
Mitt svar: Alltså lägg dig egentligen inte i det här, vi har känt varandra superlänge nu men du har förändrats så himla mycket och i dom här kommentarerna ligger lite avunsjuka angående artisterna. För att börja med en sak så tror jag att det är helt annorlunda att gå och se One Direction i London än i Stockholm. Var inte ens jag som köpte biljetterna, min bästis Rebecca hade köpt biljetter till sig själv och en kompis, men hennes kompis fick inte och då frågade Rebecca MIG av hennes kompisar om jag ville följa med och självklart, även min mamma och mormor ville till London så jag tackade ja. Och jag tycker att det är speciellt att gå i olika länder och sen vet jag att det är samma låtar osv, men jag gillar musiken det är liksom en av anledningarna till att jag går på konserten så jag har ju själv valt det? Haha.

Sen slösa pengar på det? Nej jag tycker inte att jag slösar pengar på det, gillar jag artisten/artisterna så är det väl inge slöseri? Det skulle ju vara skillnad om jag skulle köpa biljetter till någon artist jag knappt gillar. Och vad gör det dig om jag går på två av Justin Biebers konserter, ville inte du också de? Men du kunde ju inte skippa skolan, nej synd för dig men det får faktiskt jag och jag VILL se Justin två gånger.

Och jag vet att jag inte kommer få träffa varken One Direction eller Justin Bieber, men det har inte med saken att göra, jag åker inte på konserterna för att försöka få träffa honom, haha. Och vad har min ålder med saken att göra? Jag vill leva mitt liv medan jag är ung. Och vadå fokusera på skolan? Tror du det enda jag gör i skolan är att sitta och kolla på Justin/1D så har du helt fel, jag jobbar på lektionerna och gör det jag ska. 

Sen så har jag gått ett extra år eftersom jag bytte linje, dessutom har vi många lediga dagar så jag missar inte så mycket pga konserterna jag ska på. Sen har du ingen aning om min framtid, jag har liksom tänkt hur mycket som helst på min framtid och vet vad jag vill göra, jag berättar ju inte allt för dig eller hur? Nej juste då kan du inte veta så prata inte om något du inte har någon aning om. Lever i en drömvärld? Men va kul att du tycker mitt liv är ett drömliv, avundsjuk? Nej Emma det här var bara onödiga kommentarer. 

Dessutom har jag läst din blogg och du drömmer ju ganska mycket du också, är inte det tillåtet? Nej men visst okej. Du har ju ganska stora planer, få se om du förtydligar dina drömmar då, good luck! 
Lev ditt liv så lever jag mitt, mycket bättre så tycker jag :) puss
Hittills till SVAR PÅ TAL TILL EMMA, haha.


basebollivet.blogg.se

Men vilka knasiga kommentarer. Sen kan jag känna att om man ska skriva om att någon ska fokusera på att gå ut skolan och på framtiden så kan det vara till ens fördel att inte själv särskriva. Just sayin'!

Om du vill se dina favoriter två gånger och tycker det är roligt och värt att lägga pengar på. Do it. Vi (jag och min sambo) har sett samma band flera gånger. Det är ändå inte samma sak från gång till gång. Enjoy! Och ha så kul på BÅDA konserterna.


URL: http://basebollivet.blogg.se/
benedit ♥

onödig kommentar, hon ska ju inte lägga sig i vilka du åker och ser eller din framtid, det sköter du nog själv haha!

sv; härligt, jag mår bara bra :) haft en bra torsdag?
kram


URL: http://moufieeh.blogg.se/
Isa

HAHA OJ HERREGUD löjligt!!
Vrf är hon sådär om hon känner dig? Snacka om avundsjuk, klart man passar på att se sin idol när man får chansen. Det är verkligen inget slöseri på pengar. Jag tkr mina pengar är värda när jag ser Eric. Tror hon sj vill se Justin Bieber å 1D

Sv: haha oj jasså ;)
kram<3


URL: http://isajohansson.blogg.se
Linda

Ingen ska lägga sig i vill du göra det så gör du det och det ska rästen skita i.


URL: http://karlstadbruttan.blogg.se
Linda

Jag gillar också Justin


URL: http://karlstadbruttan.blogg.se
Celine

Jag antar att du gillar One Direction på grund av din header & jag ville bara säga att jag också gillar dom även om du inte bryr dig :P Haha!


URL: http://celinelf.blogg.se
amanda

hatar onödiga kommentarer, du gör precis som du vill <3


URL: http://liindstrand.blogg.se
♫♪ sandra T

haha att man ens orkar lägga sig i! så onödigt!


URL: http://www.sandramusic.blogg.se
★ E D I T H ★

onödiga kommentarer.. -_-
SV: varit hemma bara hihi! ^^
Haft en bra torsdag? :))
Kraaam!


URL: http://ediths.blogg.se
Isa

sv: HAHA jaa eller hur xD men nog tror jag hon också hade sett dom live om hon fick en chans;)
kram<3


URL: http://isajohansson.blogg.se
Carro - http://four.blogg.se/

så onödiga kommentarer, ska också på Justin och One Directions konserter och jag menar om jag skulle få chansen att se dom en gång extra skulle jag gärna vilja göra det! Så strunta bara i henne och ha extra kul på konserterna!


URL: http://four.blogg.se/
basebollivet.blogg.se

Skumt det där men folk förändras. That's life. Tyvärr!!!

Men det är väl alltid så? Att man gnäller på det som andra gör "fel" när man inte kan göra det själv? Tragic.

Om man har sådana åsikter så finns det ingen anledning att dela med sig av dem till den personen. Det är bara onödigt. Och har man det behovet... då är man en douche lord!


URL: http://basebollivet.blogg.se/
Emma

Vilka onödiga kommenterar till att börja med ! Jag kan ju säga att jag är sjukt avundsjuk på dig som ska se 1D två gånger och jag gillar inte ens dom så mycket. Om man älskar att gå på konserter så varför inte lägga pengar på det? Förstår dig helt som hellre lägger pengar på konserter än på ett par äkta JC.


URL: http://nattstad.se/emmaholms
sara

Fin blogg du har! :D Allt bra?


URL: http://sarawiklund.blogg.se
MADDISENJ

Haha omg, har hon inget vettigare att lägga sin tid på? Att folk måste lägga sig andras liv hela tiden, jag blir så less på sånt. Bättre att fokusera på sig själv än att klanka ner på andra!


URL: http://maddisenj.se
Victoria

SV: Samma här, sj? :)


URL: http://hundtassarna.blogg.se
J O Y ▲

Totalt onödig kommentar, om man älskar ett band/en artist så ska man ju få gå på konserter hur många gånger man vill, bara sjukt att lägga sig i sånt!
Du gör ju såklart som du vill!


URL: http://joysilver.blogg.se
M A T I L D A ♥

Onödiga kommentarer av henne! Får la gå på så många konserter man vill, man bestämmer väl över sitt eget liv?! Själv så har jag fyra konserter jag ska gå på detta året haha :D

sv. hehe taack, kul att du tycker det blev fint :D va bra ! :D
KRAM


URL: http://matildaddahlberg.blogg.se
benedit ♥

sv; haha ja! :)
härligt, min torsdag var också bra :) vad gör du?
kram<3


URL: http://moufieeh.blogg.se/
Sabina

Vill bara säga YOU GO GIRL. Man ska leva sitt egna liv och det ska bara handla om vad du vill göra. Inte något annat! Jag själv fyller 20 om 14 dagar (oh bloody hell) och har fått på två 1D konserter i rad, i London, men ena var för att gå med en vän...just like you! Och jag håller på att buda för att gå på deras konsert i Sverige och på toppen av allt det så kanske jag ska se dom igen, i birmingham i slutet av mars. Om du är barnslig, vad är inte jag då?!

Så. Skit i henne. Skit i vad folk säger om det. Så länge du mår bra, jobbar i skolan och lever ditt liv så just go for it!


URL: http://sabinakjellhard.blogg.se/
Sabina

Svar; Hade en galen vecka! Dock blev jag sjuk, men är bättre nu tills nästa resa som är på tisdag! haha! Ska se olly nästa söndag!

Kramiiis!


URL: http://sabinakjellhard.blogg.se/
basebollivet.blogg.se

Ibland så är det så tyvärr. En del kan inte vara tysta och måste uttrycka sig...

Haha ja men det är väl inte fel. Och du får se VÄRLDEN hur awesome är inte det?


URL: http://basebollivet.blogg.se/
Isa

sv: haha herregud xD ja vissa är jobbiga
min fredag har varit toppen din då vännen?:D
kram<3


URL: http://isajohansson.blogg.se
Emma

Varför ens skriva så? Jag hade varit glad för din skull om jag var hon. Jag är typ glad att du får uppleva det och jag känner inte ens dig :)


URL: http://www.emmas.blogroom.se
felicia

men gud.. vad töntigt av henne :/. Om man gillar ett band eller en artist är de ju värt att se dem flera gånger.


URL: http://efji.blogg.se
madabouttea.se

Vad man lägger sina pengar på är väl ens ensak och det har ingen annan att göra med. Jag har en kompis som också brukar se att band flera gånger under deras turnering, asså hör hon samma låtar i samma ordning osv. Men hon gillar ju att gå på konserter så ja det är ju hennes ensak om hon ville se dom om och om igen och det är ju samma för din del :)


URL: http://madabouttea.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: