- 300613 -

| Postat i: Life by Sophie, Träning ♥
15
Hejsan, har inte bloggat på jättelänge men har inte haft så mycket att blogga om heller så vad gör det? :)
 
Men idag vaknade jag runt 11 och gick upp och åt frukost framför datorn, skulle ut och springa med Ella vid 1 så jag stack hem till henne då och vi drog ut på en springtur på ungefär 5 km. Duschade och sen kom Ella till mig och vi åkte ner till affären och köpte glass, så det blev en cykeltur på ungefär 4 km. Var i alla fall hemma hos Ella ett tag och sen bestämde vi oss för att bada i deras pool så vi gjorde det och nu sitter vi här framför datorn.

Får se vad vi hittar på senare, men ha en fortsatt bra kväll! :) 
 

› STUDENTEN 2013 ‹

| Postat i: Life by Sophie
31
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN JA JAG HAR TAGIT STUDENTEN FYFAN VAD JAG ÄR BRA!
Det är helt overkligt, jag har äntligen slutat skolan, fått en bra utbildning osv!
Tänkte berätta om dagen i alla fall :) 

Började med att jag klev upp 5 och åt en macka innan jag började fixa mig. Skulle ha lockar på båda sidorna av håret men det ville helt enkelt inte på ena sidan så jag fick lite damp haha. Åkte i alla fall hemifrån runt fem i halv 7 och hämtade Therese sen åkte vi till lokalen vi skulle ha champagnefrukost i, åt smörgåstårta och massa frukter och ost och kex och drack champagne och en smirnoff. 

Åkte till skolan eftersom vi skulle fotograferas vid halv 9, så vi fotades och sen åkte vi tillbaka till lokalen och lyssnade på musik, åt lite mer av de som var kvar och hade allmänt roligt typ. Sen tillbaka till skolan till 11 då vi träffade våra mentorer och fick en varsin ros + "livets vatten" aka ramlösa haha. Sedan var det lunch vid kvart i 12 ungefär och det var ingen höjdare så man åt ju inte så mycket. 

Sedan skulle vi in i aulan vid halv 1 för att lyssna på musikuppträdanden, stipendiumutdelning och massa annat, vi fick ju inte ha på oss mössorna i aulan men sen när vi skulle sjunga studentsången så fick vi ta på oss mössorna och vid det här laget så började det bli väldigt nervöst, Therese satt hela tiden och sa hur lång tid det var kvar och jag trodde jag skulle dö när hon sa 10 minuter och sen 5 minuter.

Till slut så fick vi ställa upp oss framför dörren som vi skulle springa ut ifrån, och vi sprang ut först eftersom vi är först av alla klasser i ordningen. Vi sjöng våran låt och sen fick vi gå ner till våra föräldrar och det här var det roligaste och bästa jag har varit med om! Sen vid halv 3 så skulle vi tåga ner till ett ställe som heter Onbacken så vi gick från skolan genom stan dit och det var så himla kul att gå där först bakom orkestern!

Var på Onbacken ett tag och sedan åkte vi hem och firade lite innan jag drog till Furuvik :) 
här kommer lite bilder i alla fall :)
Några av oss i klassen, och mig ser ni där med fetaste leendet haha. Det här var när vi hade sprungit ut och stod på trappen :)
LYCKLIG TJEJ!
Gladaste!
Ser lite knas ut på den här bilden men här går vi i tåget i alla fall!

Tog med mig min kusin Tilde i tåget också, haha gud va glad jag var! dom bakom är från min klass också :)
I tåget, haha tutan i högsta hugg! 
Uppe på Onbacken med mina små fina gullungar! 

Tilde, jag och Nova :)
Vill tacka alla som var med och gjorde dagen till den bästa!