19 ÅR IDAG, GALET!

| Postat i: Life by Sophie
30
19 ÅR IDAG!
kan knappt förstå att jag fyller 19, känner mig inte alls 19 år men gött ändå!
detta är ett tidinställt inlägg eftersom jag som sagt är i Rättvik och bara njuter och är med kompisar!
GALET!

Hårfärg i! Rättvik imorgon

| Postat i: Life by Sophie
28
Sitter med färg i håret just nu och väntar på att få skölja ur det, efter det ska jag duscha och fixa det sista inför imorgon :) Idag har jag varit i stan hela dagen och precis när jag skulle åka hem så träffade jag min granne så eftersom jag skulle vara med henne så följde jag med dom och handlade och sen åkte jag hem med dom :)
Imorgon åker jag äntligen till Rättvik men helt utan kompis, eftersom tjejen som skulle med är lite som hon är.
Men det ska ändå bli skönt att få träffa Ida och Linnea utan någon kompis, eftersom det va längesen jag verkligen fick vara med dom, nästan 2 år sen!
kommer inte blogga nå under Rättvik tror jag så det återstår att se, ses! :)
my girls ♥

Skitdag

| Postat i: Life by Sophie
25

Hej, sitter hos min faster just nu och fikar eftersom hon fyller år. Idag har varit en sån jävla skitdag, allt jag och en tjej hade bestämt blev krossat efter jag blev kallad dumma saker.. Vi skulle till Gävle imorgon på sommarkväll men nu får jag åka ensam på det! Sen skulle hon med till Rättvik också på fredag, men nu ska hon tydligen inte med och kommer själv på lördagen istället, fy jag känner mig så värdelös och dissad så jag vet inte vad ja ska ta mig till! Förstår inte hur man kan göra så, åh orkar inte.. Men sånt är livet.. Hör av mig någon gång imorgon eller på torsdag kanske, beroende på om jag orkar! Puss.


My day

| Postat i: Life by Sophie
18
Hejsan! Har varit med min Bellis hela dagen, vaknade ganska tidigt imorse, runt kvart över 11. Vi har suttit vid datan, cyklat, ätit oss feta, kollat på filmer, & skrattat massa, jätterolig dag Bellis, tack för den! Imorgon kommer nog Sara hit och jag har ingen aning om vad vi två ska göra, det återstår väl att se. Nu måste jag gå och få bort min irriterande hicka så puss, ses imorgon!
gammal bild sen nyår!

Mina pluttar!

| Postat i: Life by Sophie
23
Hallå, just nu väntar jag på att Ella ska käka så ska vi antagligen ut och cykla eller nåt, har suttit inne hela dagen så jag orkar inte sitta här nå mer, vill ha frisk luft! Har i alla fall varit med Ella sen typ halv 5 idag och vi ska kanske va imorgon om hon inte skulle vara med Abdo. Ska se på TCA inatt vid 2, så jag blir nog uppe rätt länge inatt! Just det, har glömt att visa en bild från när mina kusiner va här, vi tog lite bilder och jag tänkte visa en liten skämtbild på oss :)
Älskar er mina små pluttar! ♥

Tips på Iphoneskal!

| Postat i: Dagens vill ha!, Tips!
22
Självklart!
fixade en bild lite snabbt i ps, men dom 3 första kostar runt 2-250 kr och dom 3 sista för under 150 kr :)
är helt kär i skal nummer 2, egentligen alla överst men dom under är snygga dom med!
Skal 1 & 3
Skal 2
Skal 4, 5 & 6
 

Jag & Ella ♥

| Postat i: Foto - porträtt ♥
25

Ny bloggdesign igen.

| Postat i: Bloggdesign.
26
Den gula bloggdesignen var inte riktigt min stil och jag var inte nöjd med bilden i headern så jag fixade lite nytt nu och blev mer nöjd, bakgrunden är inte min dock men profilbilden och headern har jag gjort!
Gamla!
Nya!
vad tycks?

Jobb

| Postat i: Foto - porträtt ♥, Life by Sophie
24
Goddag, sitter här och har precis ätit frukost. Ska "jobba" lite ute i solen idag så får se om jag får någon bränna när jag står där, för jag tänker nämligen ha bikini på mig. Vad som händer mer idag har jag ingen aning om, antagligen bara vara hemma och chilla.
Fler bilder från fotograferingen kan jag visa också :)

Fotografering 18/7-12

| Postat i: Foto - porträtt ♥
31
Igår när jag och Ella gick ut i kvällssolen så fotade vi lite och fick riktigt många fina bilder, så detta va nog den bästa fotograferingen, i alla fall för mig. Blev runt 30 bilder som blev bra men finns fler, så jag tänkte lägga upp några i taget :)

Går ut en stund i det fina vädret

| Postat i: Life by Sophie
21
Sitter här med Ella och har fixat hennes header & profilbild för en liten stund sen, mina kusiner åkte typ vid halv 3 idag så sen dess har bara jag och Ella suttit vid datan, är förresten fint väder ute så funderar på att gå ut lite och bara få lite luft osv. Hörs senare!
bild från mamis mobil. 

Rap

| Postat i: JBiebz ♥
25
"My fans are like my glasses..yeah..without them i'd be blurry!"
Från denna video kommer detta älskade citat från självaste Justin ♥

Two pics

| Postat i: Life by Sophie
22
Sitter med mina kusiner vid datan just nu och förhoppningsvis så ska vi hitta på nåt senare, inatt sov jag i alla fall med min äldsta kusin (av dom små) och imorse vaknade jag av att den lilla kom in till oss och la sig med oss. Klev upp och åt frukost och kollade på en film och nu sitter vi hemma hos mig här då.
Har några bilder från i förrgår som jag kan lägga upp också!

Sophie

| Postat i: Foto - porträtt ♥
25
Imorse vaknade jag av att Justin Biebers film va på tv:n, mamma hade knäppt på den och höjde ljudet lite så jag skulle höra och när jag hörde att det va den filmen så flög jag upp och satte mig framför tv:n och kollade, så sen kom mina kusiner och just nu sitter jag med Tilde och lyssnar på Justin och spelar lite.
När jag fotade i onsdags så tog mamma två bilder på mig också så jag tänkte visa dom nu.
tycks?

Mer bilder från 11/7-12

| Postat i: Foto - natur ♥
27
Therese åkte precis hem så nu är jag ensam och tar det lugnt, imorgon kommer mina kusiner och stannar ganska länge så jag vet inte hur det blir med bloggning då jag helst umgås med kusinerna så mycket som det går! I alla fall så somnade jag och Therese runt 4 inatt och vaknade typ halv 12 imorse (iaf jag)
Har lite fler bilder från i onsdags så slänger in dom nu.
tycks?

Bilder från 11/7-12

| Postat i: Foto - natur ♥
32
Godmorgon, just nu är jag hos Therese och detta är ett tidinställt inlägg, har sovit ungefär 3 timmar inatt då jag va tvungen att kliva upp halv 7 imorse för att åka med mamma till Therese, så jag somnar nog säkert hemma hos Therese innan det är färdigt! Hennes mamma fyller år så jag hälsar på lite som vanligt, sen följer Therese med mig hem och sover hos mig, så vi hörs senare! 
Tänkte lägga upp några bilder från när jag va ute och fotade i onsdags.

Justin Bieber linne!

| Postat i: JBiebz ♥
25
Hallå, idag har jag varit hos Therese hela dagen, somnade en stund i soffan medan hon kollade på tv. Ja jag vet, jag är sååå social haha, nej men jag hade bara sovit typ 4-5 timmar inatt så det behövdes! Åkte till sibylla för lite mat, cyklade hem igen och kollade på tv och spelade kort. Skulle egentligen plugga körkortsteori men vi orkade inte.
I alla fall så tänkte jag visa mitt Justin Bieber linne nu som jag fick i tisdags.
Så sjukt snygg han är! 
Älskar linnet

Ny somrig design!

| Postat i: Bloggdesign.
29
Kände för att byta bloggdesign, så gjorde en lite snabbt, tog någon timme. Dock blev jag inte 100% nöjd men får vänta tills jag tagit bättre och finare bilder, denna design är även lite somrigare än den andra! :)
Gamla!
Nya!
klicka på F5 ifall ni inte ser den nya designen.
förresten.. vad tycks? 

Stan

| Postat i: Life by Sophie
24
Ska precis åka till stan nu och träffa Therese och gå på banken, sen äter vi väl något på stan också.
Tog två bilder imorse som jag kan visa, dock är jag utan smink.. Men det gör väl inge?
I alla fall så fick jag hem mitt älskade Justin Bieber linne igår, tog 1 dag att få det, haha det kallar jag service! Visar det i ett annat inlägg senare för jag måste åka nu, puss!
Jeans - GinaT
Linne - Vero Moda 

Quote by Justin Bieber!

| Postat i: JBiebz ♥
30
Hur sött sagt? Världens bästa! ♥
tack Adina, för du vet vad ;)

JUSTIN BIEBER KONSERT ♥

| Postat i: JBiebz ♥
27
Förlåt för att jag inte har bloggat på jättelänge men i lördags så var jag på Furuvik hela dagen och sen sov jag hos mina kusiner och dagen efter så följde dom med oss hem och sen dess har jag varit "barnvakt" tills igår då dom åkte hem, och när dom åkte så kom bästavän Sara till mig för vi skulle beställa Justin Bieber biljetter tills hans konsert här i Sverige, men vi fick ingen biljett till första och sen sa dom att det skulle bli en andra och vi fick ingen till den heller men nu har vi lyckats få en varsin men dock på olika platser, men vad gör det? jag är hur glad som helst att jag ens fick biljetter för imorse var jag så ledsen att jag grät över biljetterna, men nu är jag lycklig!
 
I alla fall så tänkte jag lägga upp bilder från Furuvik och Takida osv i ett annat inlägg, just nu blir det bild på Justin och på arenan! 
snyggaste & bästa!! 
jag har min plats på den röda och Sara (bästavän som jag ska gå med) har gröna xD