GOLDEN CIRCLE TILL JUSTINS KONSERT 24 APRIL

| Postat i: JBiebz ♥, Life by Sophie
40
Igårkväll skapade jag ett konto på bieberfever.com och betalade avgiften osv, men kunde inte logga in även fast jag provade hur många gånger som helst.. Provade imorse vid 5 tiden också och kunde inte logga in då heller, provade lite före 9 eftersom man kunde förköpa biljetter där om man var medlem på bieberfever.com eller blev medlem innan 7:00 så jag blev sjukt irriterad för att det inte funkade även fast jag var medlem..

Gick i alla fall och duscha för jag var tvungen att åka till skolan annars skulle jag bli mer sen än jag redan skulle bli. Provade igen vid 9 när pappa satt där med mig och det funkade inte så jag bestämde med Rebecca att hon skulle köa utanför Globen efter skolan, men sen tänkte jag att jag testar igen och då gick det!! 
Så jag letade reda på min pre-sale kod och tryckte på "Buy Tickets" och då kom jag till ticnets sida och allt flöt på och jag och Rebecca fick GOLDEN CIRCLE, så jag blev sjukt glad och skyndade mig till skolan och hela min dag idag har varit toppen! 

Längtar så sjukt mycket, har 2 One Direction konserter att se fram emot och 2 Justin Bieber konserter att se fram emot, ååh älskar livet! hata mig nudååååå 
babe!

En av de finaste killarna i världen!

| Postat i: JBiebz ♥
23
Idag berättade Globen att Justin ska ha en TREDJE konsert här i Sverige den 24 april så han kommer alltså ha konsert här tre dagar i rad och jag och Rebecca ska verkligen försöka få biljetter eftersom Rebecca inte har några biljetter så vi ska försöka fixa det! Håll tummarna för oss nu. 
en utav dom finaste killarna i världen, jag älskar dig Justin! ♥

Believe Acoustic!

| Postat i: JBiebz ♥, Musik ♥
34
Idag kom Justins akustiska album ut och jag har inte köpt det än, tänkte göra det i London! 
Älskar det i alla fall och dom 3 nya låtarna är sjukt bra och jag älskar "Nothing like us" den är så himla fin! 
världens snyggaste Justin! ♥

JEM & Awa i Valbo

| Postat i: Life by Sophie
35
Igår var jag och Amanda i Valbo och kollade på JEM & Awa och det var ju faktiskt kul, tog lite bilder och filmade och jag tänkte visa några bilder nu då. 
fick inte så jättemånga bra bilder men dom där dög i alla fall :)
vi hann träffa några innan dom skulle gå så vi tog bild med Elli & Jeremie. Mergime & Awa hann vi inte med men vi fick i alla fall en kram av Jeremie också.

Bokat hotell i London

| Postat i: Life by Sophie, Resor
34
Har precis bokat och betalat hotellet i London, det blev i Notting Hill mellan 29/3-3/4 alltså 5 nätter och Rebecca kommer bo på samma hotell så det är nice! Platt-tv, wifi osv finns så jag klarar mig nog och jag och Rebecca kommer nog ta med oss våra macbooks så jag kommer nog antagligen uppdatera, annars skriver jag från mobilen. Dock kommer jag kanske inte uppdatera varje dag eftersom jag inte sitter inne på hotellet så gärna.

Nu fattas det bara att vi ska boka flyg men det gör vi lite närmare!
I alla fall så blir det skola idag, har inte varit där sen i måndags så idag tänkte jag gå och då berättade Therese att vi bara har en timmes lektion så det är ganska onödigt tycker jag men jag går ändå. Ska till Amanda ikväll också så jag tar tåget till henne och sover där. Ska fixa mig nu så vi hörs :)
häftiga O2 arena som One Directions konsert kommer att vara i! :)

Shopping!

| Postat i: Life by Sophie
21
bildkällor

some feelings, straight from the heart.

| Postat i: Life by Sophie
31
vill bara bort från allt, jag hatar vintern, jag hatar snön och jag hatar magsjukan/vinterkräksjukan som gör att jag inte kan leva som en normal person, speciellt på vintern. jag är trött på att gå runt och oroa mig och må dåligt varenda dag, allt jag vill just nu är att flytta till Miami. vill alltid bo i usa, jag känner att denna tjej är född i helt fel land. ni tänker kanske "men vadå? man kan ju lika gärna få magsjuka i miami som i sverige" men det är inte det som är grejen. 

Igår och idag har det varit världens skitdagar, och jag fasar för de kommande dagarna men även de kommande veckorna, snälla spola tiden fram till sommaren, för just nu orkar jag inte mer och allt skolarbete gör det inte mycket lättare heller.
låt mig vara!

London snart!

| Postat i: Life by Sophie, Resor
41
Halloj, idag hade vi tydligen bara två lektioner, bild i ungefär 2 timmar på morgonen och sen lunch och efter det hade vi ungefär en timmes människor i behov av stöd. Så efter det gick jag och Therese hem till henne och spelade skipbo och fikade, sen var vi så trötta så vi la oss i sängen och dunkade musik tills min mamma hämtade mig vid halv 5 ungefär.

Åkte hem och åt och nyss kollade jag och mamma på hotell och flyg till London i slutet av mars och vi fastnade för ett riktigt bra hotell och bra flygtider med så det vart inte så farligt dyrt faktiskt och nu är det bara att vänta tills vi bokat sen är det partytime! Längtar så sjukt mycket och jag vet att jag och Rebecca kommer ha sjukt kul på konserten och på allt annat!
älskade London, snart är jag tillbaka! ♥
 

Justin Drew Bieber ♥

| Postat i: JBiebz ♥, Musik ♥
30
Han är perfekt. 
93 dagar kvar tills jag får se denna perfekta kille, obeskrivligt. ♥

You're the one I wanna marry

| Postat i: Musik ♥
21
bästa låten just nu! 
allmänt trött på allt just nu, bloggar när jag är på bättre humör. Ha en bra lördagskväll!♥

we♥it

| Postat i: Life by Sophie
25
alla bilder är ifrån we♥it

Sjuk och våfflor med nutella!

| Postat i: Life by Sophie
33
Godkväll, imorse när jag vaknade så mådde jag inte så bra så jag skippade skolan och somnade om och vaknade 11 när pappa kom in och väckte mig och sen låg jag på soffan hela dagen och kollade på film. När mamma kom hem så åt vi våfflor och jag tog nutella på och dööör va gott det va! Sen följde jag med mamma på sykurs och kom hem för ungefär en halvtimme sen. Imorgon blir det skola i ungefär 2 och en halv timme sen får jag äntligen helg. Hoppas ni haft en bra torsdag! :) 
bild från we♥it

- 160113 -

| Postat i: Life by Sophie
22
Började kvart över 10 idag och då hade jag en lektion sen lunch och efter det hade jag två lektioner till och sen har jag bara hängt hemma hos Therese, väldigt intressant dag vill jag mena. Ge mig helg nu, är trött på skolan! 

Sak samma, har ni haft en bra dag idag? Kram!
standardbild med appledator liksom. 
saknar mina små tjejer! ♥

~ you can wrap your fingers round my thumb and hold me tight ~

| Postat i: Musik ♥
24
Älskar Sam & Kians musikvideo av Eds låt Small Bump. 
Besatt. ♥
(kolla i HD)

Step up revolution - bloggdesign.

| Postat i: Bloggdesign., Film!, Life by Sophie
27
Godmorgon! 
sitter och kollar på mtv medans jag äter frukost och väntar på att klockan ska bli 5 i så jag kan gå till Ella så vi kan gå till bussen. Igår kollade jag på Step up revolution och den var jättebra, och den är ju inspelad i Miami så det fick mig bara att längta dit mer än vad jag redan gör och Ryan som spelar Sean är ju bara för snygg! Den får i alla fall 4/5 från mig :) 

Förresten, gjorde en design igår också, det var >Alva< som ville ha en så jag fixade en till henne. Gå in på hennes blogg och läs den ^^

Matt Taylor

| Postat i: Life by Sophie, Musik ♥
22
Goddag bloggen, sitter och äter en sen frukost just nu. Igår fixade jag om lite i bloggen också (menyn) och ska fortsätta med det idag. Julia hjälpte mig lite igår med bloggen också men vet inte om hon skulle hjälpa nå mer, isf länkar jag henne då. Ska försöka hitta någon som kan hjälpa med menyn också eftersom den går helt seriöst inte att ändra just nu, hur mycket jag än har försökt! 

Ändrade även typsnittet i rubriken och la till en bakgrund där så nu ser det ganska nice ut. Ha en bra dag i alla fall! :)
iiiih 17 åriga Matt Taylor ifrån New York följer mig på twitter, även fast jag endast frågade en gång så följde han mig 3 timmar senare!! Han är en jättebra Justin Bieber tribute artist och dansare! och snälla håll inte på säg att han härmar Justin!
 Här dansar Matt till as long as you love me.

Zayn Malik 20 år ♥

| Postat i: One Direction ♥
34
Grattis på 20 års dagen världens bästa Zayn! ♥

Äntligen fredag!

| Postat i: Life by Sophie
27
Godmorgon! 
förlåt för att jag inte har bloggat på två dagar men sånt händer ibland, i alla fall så har det inte hänt så mycket ändå så. Sitter i alla fall och äter frukost framför mtv just nu och måste nog skynda mig lite snart för bussen går 10 över 8. Aja slänger in en bild från i förrgår innan jag drar, men ha en bra fredag allihopa! Kram

2012

| Postat i: Life by Sophie
26
Jag vet att jag är seg på att göra denna men kände för att göra den faktiskt!
Kanske kommer en årsresumé senare också.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det gjorde jag :)
Hur har ditt 2012 varit? Helt okej faktiskt, men saker och ting kan ju alltid vara bättre!
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Det vet man ju inte, men jag hoppas verkligen det alltså för det händer så himla många roliga saker då!
Blev du kär i år? Ja!
Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? 2 November!
Vad är din största framgång 2012? Ingenting för jag suger, haha nej men jag vet faktiskt inte, jag tror inget helt seriöst.
Bästa köpet? Min kära macbook + alla konsertbiljetter!Vad spenderade du mest pengar på? Macbooken är ju de dyraste jag köpt men annars är det väl konsertbiljetter, resor, kläder osv.
Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Åh det är så sjukt många alltså!
Vem har du umgåts med mest? I början av året var det Sara men annars Therese & Ella typ. 
Bästa minnet från 2012? Finns så många, men när jag såg One Direction med Rebecca på X factor!
Hur många kysste du? Var väl några stycken dårå ;)
Har du haft ett förhållande under 2012? Yes!
Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? Ja typ.
Vad önskar du att du gjort mer 2012? Tränat!
Vad önskar du att du gjort mindre? Vet faktiskt inte.
Vad gjorde du på din födelsedag? Var med några underbara personer. Jag, Albin, Linnea, Ida, Ella & Erika var ju i Rättvik då och vi var ute och på samhället och hade roligt.
Vad fick dig att må bra? Några vänner men även One Direction & Justin Bieber, helt seriöst alltså.
Vem saknade du? Några stycken då
De bästa nya människorna du träffade? Fanns massa i Rättvik typ men även några andra underbaringar. 
Vad vill du säga till dig själv inför 2013? Börja tro på dig själv bitch.


° One Direction - Kiss You °

| Postat i: Musik ♥, One Direction ♥
23
No words, bara kolla på videon, lovar att ni kommer få er ett gott skratt! 
sjuk video alltså, but i totally love it! ♥

Min julafton 2012

| Postat i: Life by Sophie
25
Jag tänkte visa lite bilder från julafton och vad jag fick i julklapp osv.
några av mina julklappar dock inte alla för det där var bara ifrån mamma, pappa, mormor & Therese.
Två kuddar från Mormor
Justin Biebers bok från Mormor
Pengar från Mormor
One Direction iPhoneskal från Therese
Två färgglada iPhoneladdare från Therese
Leopardpläd från Mamma och pappa
Mjukisbyxor från Mamma och pappa
Två par strumpor från Mamma och pappa
Hungerspelendvd från Mamma och pappa
Två nagellack från Mamma och pappa
lite närmare bild på nagellacken och jag bara älskar färgerna och Mavala är ett väldigt bra lack enligt mig och ja vad färgerna heter ser ni ju själva.
lite bättre bild på laddarna, sjukt snygga färger tycker jag!
fick detta Justin Bieber påslakan av min morbror också, dör lite. 

Fick även lite fler julklappar när vi firade med alla mina kusiner + deras barn. Och det jag fick då var presentkort på Gina Tricot (300 kr) av mina småkusiner + deras mamma och pappa, paradisask & lotter (som jag vann på, dock bara 20 kronor haha.) av mina kusiner + deras barn. Sen hade mamma och pappa glömt att ge mig och brorsan en julklapp också så dom fick vi också när vi firade med alla mina kusiner och då fick jag trosor haha.
en bild på mig och en av mina små favoriter från julfirandet med släktingarna.
Jag är så himla glad och tacksam över mina julklappar och detta har varit en av den bästa julen på länge.

- 060113 -

| Postat i: Life by Sophie
35
Hejsan, vaknade för ca en timme sen och jag ligger fortfarande i sängen men har faktiskt hämtat frukost. Idag blir det nog inte att göra så mycket, antagligen bara ligga i sängen/soffan med datorn hela dagen. Hade gärna velat göra nå men jag orkar verkligen inte, men ska försöka träna lite i alla fall för det behövs! 
Vad ska ni göra idag? Hoppas ni får en bra dag i alla fall! :)
bild från instagram. 

Nu är jag tillbaka igen, med ny design osv!

| Postat i: Bloggdesign., Life by Sophie
28
Hejsan, har haft en liten bloggpaus nu och under tiden så tröttnade jag på min design och har inga idéer längre på hur jag kunde ändra min design så då frågade jag >BUNNY< om hon ville hjälpa mig med header och bakgrund så hon fixade det åt mig och jag ändrade lite i menyn men har inte hunnit bytt profilbild än men jag är jättenöjd med headern och bakgrunden som jag fick! :) så stort tack!
 
Annars så har jag precis hjälpt >Isa< med hennes blogg lite så som hon ville ha den :)
Här är iaf min nya design ifall någon inte ser den haha. 
sämsta skärmdumpen men orkade beskära den eftersom jag inte har ps på min macbook.