GRATTIS LIAM! ♡ | This is us på bio!

| Postat i: Film!, One Direction ♥
20
Idag fyller Liam 20 år så grattis till världens finaste Liam James Payne! 
så fiiiiin!! ♥

Anyway! Jag var på One Directions film This is us igår med Ellis och den var sååå perfekt, älskade den och stämningen på bion var så sjukt bra! Alla klappade händerna, skrek vid lämpliga tillfällen (t.ex när de va saker från Sverige) och så, alltså det var så sjukt kul och jag längtar redan till söndag då jag ska se den igen, men då blir det i 3D eftersom det inte var det igår :) 
10/10 alltså! ♥

Nytt

| Postat i: Life by Sophie
26
Hallå :) 
Igår var jag till Ikea med mamma och pappa och då köpte vi ett skrivbord som inte fanns när vi var dit i torsdags, köpte även en stol och i torsdags så köpte vi hyllor till mitt rum. När vi kom hem igår så började vi sätta ihop skrivbordet och allt annat, blev klar runt 9 på kvällen och idag satte vi upp hyllorna så nu är det lite snyggare i mitt rum.

Borde dock byta tapeter också eftersom det var sjukt längesen jag bytte tapeter och dom jag har nu hatar jag, usch dom är sjukt fula haha. Men det är ingen idé att fixa om åt mig eftersom jag antagligen kommer flytta snart så ja, men i alla fall så tänkte jag visa före och efter bild på hur det ser ut där jag har skrivbordet :) 
alltså skäms när jag visar dessa bilder, så stökigt och fult!
efter, så mycket bättre alltså!

Zerrie - otp

| Postat i: Life by Sophie, One Direction ♥
24
I onsdags fick vi reda på att Zerrie är förlovade, alltså otp. Jag är så himla glad för deras skull, jag är en Zayn girl men den enda jag vill att ska vara med Zayn är Perrie, för dom är perfekta och jag avgudar Perrie. Här kommer några bilder från One Directions This is us premiär som dom hade i onsdags :)
världens finaste killar!
världens finaste Perrie med sin ring :)
finaste Zerrie ♥

Kan knappt vänta tills på onsdag då jag ska på premiären av This is us i Gävle med Ellis och träffar Emmis där också så det ska bli jätteroligt. Hämtade även ut mina biobiljetter igår så är extra taggad nu alltså!! 

Bilder från Norge :)

| Postat i: Life by Sophie, Resor
26
Hejsan :)
jag är väldigt sent ute med dom här bilderna för det var ju ett tag sen jag var i Norge men jag tänkte visa lite bilder därifrån ändå. 
mormors säng. 
min och mammas säng, ja jag var tvungen att dela med henne.. haha
lägenhetshuset, så fult haha usch.
min morbrors jobb (han körde buss där i trondheim, men har slutat nu)
hurtigruten (wtf, varför vill jag att det ska vara två T?)
fikade på jordbaer pikene där jag tog en macaron & cola :)
mormor & morbror :)
mami :)
gallerian + fiket :)
WHERE ARE MY DIRECTIONERS? ;)
Solsiden :)
 
kristiansten festning (e på norska, ä på svenska)
Tyholt!
fanns ju som sagt en restaurang 74 meter upp i tornet som snurrade medan man satt och åt :)
så himla fint där uppe och sjukt häftig utsikt :)
så sjukt goda pizzor, asså seriöst godaste!
jag må vara världens tönt eftersom jag knäppte på den endast för att de var en irländsk pub ;)
självklart var vi på ikea :)
och donken ;)
åkte tåg från trondheim till storlien.
åkte även tåg från storlien till söderhamn och detta var då våran sov-vagn/liggvagn.
fikade lite på tåget ^^
nötte även CC som lite tidsfördriv :)
Hade en superbra helg i Norge när vi var där, det här är som sagt en månad sent inlägg men ändå :)

Stockholm!

| Postat i: Life by Sophie, Sophie shoppar!
24
Hejsan, tänkte skriva lite om helgen i Stockholm nu och lägga upp bilder från Sommarkrysset :) 

I fredags så vaknade vi halv 7 och då gick jag upp och duschade medan Ellis plattade håret, käkade frulle efter det och sen började vi fixa oss. Åkte ungefär halv 8 och tog bussen till Sthlm 8. Kom fram vid 11 och då gick vi och fixade SL kort till Ellis och sen tog vi pendeln hem till Adina och lämnade våra väskor. Åkte in till stan direkt efter det och då gick vi på subway och käkade. 

Drog sedan till kungsgatan och kikade på Brandy Melville som är rätt nyöppnad, köpte dock inget för det var ganska dyrt och lite annorlunda kläder men fina i alla fall. Letade oss senare till butiken där vi skulle köpa VS bodymistar, men när vi kom dit så var det 1 för 199:- och 2 för 369 eller något sånt och jag visste att dom hade billigare i Farsta så vi bestämde oss för att åka dit senare istället. 

Så vi gick på Hollister, Gina, Bik Bok och typ 6 stycken H&M för att hitta en tröja i rätt storlek. När vi var klar med shoppingen i stan så tog vi tuben till Farsta Centrum och för att köpa VS bodymistar så jag köpte 2 stycken och sen gick vi in på Gina och en yttligare H&M och hittade äntligen shortsen jag letade efter, drog sedan hem till Adina där vi chillade, var på Ica osv. Somnade runt halv 2. 

På lördagen så vaknade vi halv 7 ungefär och då klev vi upp och fixade oss och sen tog vi pendeln till stan och sedan spårvagnen ut till Grönan. Köade för inträdesbiljetter men sen kom en jättesnäll gubbe ut och lät några köpa biljetterna för halva priset så jag och Ellis fick biljetter för 50:- gick sedan till kön där vi väntade på att få komma in på Grönan. 

Fick gå in vid kvart i 11 och då rusade alla in typ, fick bra plats vid staketet och lite senare så gick jag och Adina och åkte Fritt fall tilt, så sjukt kul men dog lite ändå haha. Fixade även mat till oss alla och gick tillbaka och satte oss, sedan blev det genrep och det var kaos typ. Det var några sjukt dryga hoes bakom oss, dom skrek seriöst hela tiden när The Fooo repade. Typ "omg han andas!" Ja men antagligen så andas väl han också lilla gumman, och typ "OMG VA SVETTIG HAN ÄR, lilla älsklingen" osv så jag fick typ damp på dom haha. Stod från ungefär 11 till ungefär 5 så vi var sjukt trötta i benen och hade bestämt oss för att vi ville inte stå vid catwalken utan vi ville hellre sitta på bänkarna så när dom släppte in oss så tog vi en bra bänk och det visade sig vara på andra raden bakom Felix's familj och nära Omar's familj. 

I alla fall så hade dom genrep på hela programmet då och då gick tiden ganska fort, men efter det så gick tiden sakta och vi var sjukt kissnödiga och hungriga men kunde inte gå ut eftersom vi kanske inte skulle få komma in igen. Programmet började i alla fall och det var sjukt awesome, man kunde se oss lite på tv:n också haha. Efter programmet var slut så sprang vi på toa och sedan till spårvagnen för vi orkade inte stanna för The Fooo & Yohio. Käkade på donken i stan och åkte sedan hem och satt vid datorerna tills vi somnade.

På söndagen så vaknade vi ungefär 10 och fixade oss för att åka in till stan. Så vi gick på espresso house och beställde en Frapino med jordgubb och vitchoklad, sjukt god! Gick sedan till Hollister och Gina och kollade lite innan vi var tvungen att åka hem. Har i alla fall haft en underbar helg med Adina & Ellis, saknar det redan.
jag och Adina i fritt fall tilt.
Felix :)
Ogge :)

Boysen.
Oscar, Felix, Ogge & Omar :)
:)
Brolle
Yohio :)
Killarna :)
:)
Amanda Fondell
The Fooo med Yohio :)
Olle Hammar, om ni minns han från idol 2011 :)
mjukisväst eller tjocktröja utan armar eller vad man nu kallar det :)
H&M - 149:- tror jag.
tjocktröja.
Hollister - 590:-
mjukis-shorts
H&M - 50:-
VS Bodymist. Pure Seduction & Mango Temptation blev det :)
Parelle - 260:-
aaahhh, kan inte vänta!! vill se filmen nu!
så sjukt god alltså!
Förlåt men detta blev ett väldigt långt inlägg.

Thoughts.

| Postat i: Life by Sophie
26
Jag har börjat fundera massa på vad jag ska göra med mitt liv nu när alla börjar i skolan och jag inte har något jobb att gå till. Jag vill ju åka som au pair till Usa, MEN nu har jag börjar fundera på att flytta till England istället vilket jag funderade på före jag kom på att jag kanske kunde åka till Usa. 
 
Så det första jag ska göra nu är att fixa mitt körkort sen ska jag ansöka om att bli au pair i närheten av London, jag är grymt taggad! Hoppas inte något kommer emellan det här nu, så jag ska försöka fixa det och åka nästa år någon gång :) 
världens bästa London, saknar det såååå!
 

Filmen från Rättvik

| Postat i: Life by Sophie
22
Här är video från Rättvik som Ella klippt ihop, saknar allt så himla mycket! ♥

knasdag!

| Postat i: JBiebz ♥, Life by Sophie, One Direction ♥
24
Hejsan, idag har varit en riktig skitdag alltså.
Kunde inte somna förns efter 6 imorse pga vissa själ som jag helst inte tar upp här, men ja jag somnade till slut och sen vaknar jag halv 10 efter 3 timmars sömn av att det åskar som bara den, alltså seriöst det small och mullra som bara den så jag kunde ju inte somna om så jag klev upp och var en halvt döende zombie idag, har varit så sjukt trött men nu är jag bara pigg vilket känns rätt skönt eftersom jag ska kolla på TCA inatt klockan 2. 

Och snart kommer min soulmate hit, vi snackade nyss i tellen och bestämde att hon skulle sova här så det blir perfekt, lite mer än 1 vecka ifrån varandra nu. Så det ska bli superkul :) 
världens finaste Zayn, love u 
 

Vill ha!

| Postat i: Dagens vill ha!, Life by Sophie
21
Här är lite saker som jag tänkt kolla på när jag och Ella åker till Stockholm. Blir ju självklart att kolla på andra saker också, men det här är saker jag verkligen vill ha i alla fall och hoppas jag hittar det då. Dock världens sämsta collage, men lite svårt att fixa helt bra! 
Vill verkligen ha den första saken och den är prio 1 alltså haha!
hm/hollister/brandy melville/victoria's secret
 

VILKEN VS BODYMIST TYCKER NI?

| Postat i: Dagens fråga!
24
När jag och Ella ska till Stockholm om ungefär en vecka så ska vi köpa VS bodymistar :) och jag vet inte vilken jag ska välja, har Pure seduction, Love spell och Sheer love i mindre storlekar men ska köpa en eller två större och vet inte vilken så hjälp mig gärna. 

NY DESIGN IGEN

| Postat i: Bloggdesign., Life by Sophie
22
Hejsan, nattinlägg här haha men har suttit nästan hela kvällen och fixat en header, började när de åskade då jag inte hade nå internet så letade upp en snygg design och sanna har alltid gjort fina designer så jag kikade hennes och fastnade för denna så ja det är vad jag pysslat med den största delen av min kväll, supernöjd faktiskt! :)
Den ska alltså se ut så här, gör den inte det så uppdatera!

I all fall så åkte mina kusiner hem idag, lite tråkigt men vi ses väl snart antar jag. 
Och jag saknar min soulmate, hon är på Gotland just nu men kommer hem på fredag så vi ska ses asap har jag bestämt haha, inte långt tills vi drar till Sthlm tillsammans nu och då ska vi bara ha roligt, shoppa och hänga med kompisar, aja mer om det senare :) 
Bästa 

Rättvik CCW 2013!!

| Postat i: Life by Sophie
25
Hallå :) 
Under tiden jag har varit borta från bloggen så har jag hunnit med massor känns det som, hängt med Ella nästan varje dag ♥ Fyllt 20, Lärt känna MINST 50 nya personer (boys), haft världens bästa vecka i Rättvik och MASSOR med andra saker.
Åkte i alla fall till Rättvik måndag den 29 juli och då stannade vi hos mormor och fikade för hon fyllde år och jag skulle fylla dagen efter så det blev lite firande! När vi kom fram till Rättvik så träffade vi Ida och Linnea direkt och åkte lite raggarbil och sen hängde vi vid spelhallen och där träffade vi Joseph en liten stund :) På kvällen så hängde vi inne i stan tills klockan blev över 12 och det vart min födelsedag, träffade på massa goa människor och drog väl hem vid 2 halv 3 någonting. 

Tisdag den 30 juli så fyllde jag 20 år!! Herregud så gammal jag känner mig, i alla fall så var jag med Ida, Ella & Linnea igen och hade det awesome, gick på systemet bara för att liksom :D minns inte så mycket för vi hängde med massa personer till långt in på natten, som typ Albin, Conrad & co, Tobias, Truls, Martin & co. 

Onsdag den 31 juli så hände ungefär samma saker som på tisdagen, dock hamnade vi hemma hos Conrad & co och gick hem vid 8 på morgonen :)

Torsdag den 1 augusti så var riktiga cruisingdagen, sov bara från typ 9-11 och sen var det bara att kliva upp och göra sig ordning och sen hängde jag med Linnea, Ida & Ella igen. Conrad & co drog hem tidigt, och vid 5 så började alla dra sig upp mot samhället för att kolla på bilarna. Så vi drog in vi också och var med Albin, Tobias, Truls, Martin & co, träffade på massa andra också så det var kul :)

Fredag den 2 augusti så försökte vi göra så mycket som möjligt eftersom det var den sista hela dagen vi hade tillsammans, så vi träffade på massor med annat nytt folk och hängde med dom och såklart våra gamla kompisar också, var ute till sent med Albin, Linnea, Ida & Ella eftersom det var sista natten.

Lördag den 3 augusti så åkte Ida & Linnea hem vid 12 tror jag det var, och det var inte så roligt eftersom vi endast ses en vecka per år. Så jag och Ella badade och solade efter det och sen drog även vi hem så nu är jag hemma då och mina kusiner har precis kommit så nu ska jag äntligen få umgås med dom igen, dock var dom ju här för bara någon vecka sen men älskar mina små gullungar och det är så himla kul att umgås med dom så det ska jag göra nu ♥
Väldigt långt inlägg men här kommer några bilder också :)
Pizzakäk på Erkut med mina brudar, lite häng i parken med Linus & Tobias (ej den Tobias jag umgåtts mest med i Rättvik)
Sleepover hos Conrad, norska Martin sitter där med min mobil också nere i vänstra hörnet. 
Olycka mitt framför oss, så himla hemskt och jag hoppas allt gick bra. Notera att ciderflaskorna Linnea håller i är tomma eftersom hon ej är 18. 
Jag och mina brudar och även en bild på Conrad haha. 
Våra älskade norskar, första bilden uppe i vänsterhörnet är Truls och bilden uppe i högra hörnet är Tobias & Truls. Nere i vänstra hörnet så ser man inte så mycket men det är Albin, Erik & Tobias och sen är det jag och Tobias (röker ej) sen jag och Linnea.
Norska Tobias och hans bil på bilden uppe i vänstra hörnet. Där nere i vänstra hörnet är Tobias också och sen är det Truls och jag på bilden och sen Ella, jag & Rhoderick på nästa bild och sista bilden är Glenn som jag känner sen förut :)
Ella har en video som jag kommer lägga upp här också, men den kommer när hon har lagt upp den på videofy :)
Vill tacka alla för denna underbara vecka i Rättvik ♥