Wanties

| Postat i: Dagens vill ha!, Life by Sophie
16
Här är några wanties just nu, gjorde dock detta collage för några dagar sen så har redan beställt två av sakerna. The balm's fratboy blusher och jackan!

Bra helg.

| Postat i: Life by Sophie
19
God morgon :)
 
Har varit med Ellis hela helgen och igår sov hon här, vi har knappt varit med varandra på jättelänge så det har varit kul. Vi har typ åkt på massa roadtrips både på dagarna, kvällarna och nätterna haha! Idag ska vi nog inte göra så mycket tror jag, blir väl åka lite bil och antagligen se på hockey. Heja Sverige! 
saknar sommaren och rättvik nå grymt mycket! 
 
 
 
 

ÄNTLIGEN KÖRKORT!!

| Postat i: Life by Sophie
21
Hoppsan, har visst inte bloggat på ett tag men det har varit för att jag har varit rätt upptagen med lite saker, en sak jag kan berätta är att jag kört stenhårt med körkortet och i onsdags förra veckan så gjorde jag uppskrivningen och klarade den. Idag hade jag då uppkörning, klarade den också så nu har jag körkort!!
 
Sån himla skön känsla, och jag är så glad att jag klarade båda på första försöket! 
Men ja nu vet ni varför jag inte bloggat på länge, kommer försöka blogga så ofta som möjligt nu men kan fortfarande vara lite upptagen ibland då jag har lite saker att göra inför något som kommer hända innan sommaren!
saknar london så grymt mycket! längtar tillbaka ♥