Grym helg!

| Postat i: Life by Sophie
11
Har haft världens bästa helg och start på denna vecka :)
I fredags så var jag med Ella och Roxi och några killkompisar och hade det riktigt trevligt, drog även hem sent till Roxi och sov där. Och i lördags så gled vi runt lite med bilen och hängde på max där vi träffade några killar, som vi även följde med och var med ett tag innan vi drog hem och sov.
 
I söndags så fixade vi oss och drog in till stan och träffade även killarna vi var med i fredags. Vi kollade på skräckfilm hos Roxi och sen skjutsade vi hem killarna och sen hem med Ella. Sen drog jag, Roxi och Sara tillbaka till killarna där vi "sov" över haha jag sov dock bara 40 minuter den natten, och sen åkte vi hem 6 på morgonen haha. Sen senare på måndagen så drog jag och Roxi till killarna igen och sov även kvar där och sen på tisdagmorgon gick Roxi till skolan och jag drog till bro. Senare på kvällen (igår) så drog vi till killarna igen, men då åkte vi dock hem runt 12 på natten. 
 
Men just nu så sitter jag med Ella och vi gör inte så speciellt mycket, imorgon är jag i alla fall ledig vilket är riktigt skönt då jag inte sovit riktigt på några dagar. 
jag och sara :)
ellis, sara & jag :)

But first, let me take a selfie.

| Postat i: Life by Sophie
15
Hejsan, tänkte berätta om min helg då jag inte har så mycket annat att blogga om. 
 
I alla fall så var jag med Ella och Roxana och vi åkte runt med bilen i stan och dunka musik osv till ungefär strax efter 1 innan vi drog hem, vi var även med Simon en stund.
På lördagen så var jag och Ella med Roxana igen och det var samma den här kvällen fast vi var med en annan kille denna kväll. Men kul hade vi i all fall.
jag, ellis & roxi