Final i X Factor UK ikväll!

| Postat i: Life by Sophie
26
Video från igår då X Factor UK finalisterna sjöng en mash up! 
bästa Union J & Ella Henderson!
 
Ikväll är det final och då hoppas jag att James Arthur vinner, One Direction kommer även uppträda där, så jag är rätt excited! Ha en bra dag i alla fall :)

X factor finalen 2012. Vem hejar ni på?

| Postat i: Life by Sophie
33
X Factor finalen just nu så heja Awa! 
Vem hejar ni på?

Tidig helg!

| Postat i: Life by Sophie
26
Hejsan, tre dagar sen jag bloggade nu men har inte photoshop på min macbook så kan inte fixa bilder eller någonting sånt så därför lät jag bli att blogga helt enkelt. Imorgon är jag ledig eftersom det är sån snökaos och vi har bara en lektion så vi slapp åka till skolan, superskönt! 
Sitter i alla fall hemma framför tvn nu och väntar på att det ska bli mat för jag är rätt hungrig, käkade vid halv 11 idag så det är ett tag sen. Aja who cares egentligen?

I alla fall så får ni ha en bra kväll, kram! 
jag dör så sjukt snygga dom är, kolla bara på dom!!

° LITTLE MIX - DNA °

| Postat i: Musik ♥
25
° Little Mix - DNA °
någonting jag vill är att få se Little Mix live och jag hoppas att få göra det, önskar dom kunde ha en konsert i slutet av mars/början av april då jag och Rebecca ska till London!
bästa Perrie, Jesy, Jade & Leigh-Anne :)

Ge mig tips på vad jag kan blogga om!

| Postat i: Life by Sophie
25
Hejsan, har inget vettigt att blogga om så jag tänker bara berätta vad jag gör och ja jag kom precis hem och nu ligger jag i soffan med datorn och kollar på friendzone på mtv. Har bara chillat hela dagen och ikväll blir det solsidan och x factor uk. 

Har typ aldrig något att blogga om så kom gärna med tips för det börjar bli sjukt tråkigt att blogga just nu..
finaste Ziam!

1 December 2012

| Postat i: Life by Sophie
28
Hallå, 1 december idag och nu är det inte långt kvar till jullov och julafton, snart är det bara en termin kvar i skolan och det ska bli så himla skönt! Imorse så klev jag upp kvart i 9 och kollade på julkalendern och ja vad ska man säga? Finns inte så mycket att säga liksom. 
Idag snöar det lika mycket som igår, flera dm här och jag vill absolut inte gå ut så jag tänker bara ligga inne hela dagen, sjukt tråkigt men finns inget att göra så jag är väl så illa tvungen. 
Vad ska ni göra idag då? Hoppas ni får en bra dag i alla fall! :) 
bild från min instagram igår.