- 311013 -

| Postat i: Life by Sophie
47
Halloj, idag tog jag och Ellis tåget till ett ställe där jag piercade mig och sedan tog vi bussen till stan och lunchade, det blev nachotallrik och det var sjukt gott! Gick sedan på stan och kollade i lite affärer innan vi åkte hem och nu sitter vi här med varsin data och bara chillar. 
köpte även en till piercing, men orkar inte fota den och lägga upp.

Vogue beanie - ska jag köpa?

| Postat i: Life by Sophie
45
Eftersom snön antagligen kommer komma inom en snar framtid så funderar jag på att köpa en ny mössa då jag absolut inte vill ha min gamla, vill egentligen ha en hype beanie som Liam Payne har från topman. Men den var slut så funderar på denna från JFR istället. ↓ 
vad tycker ni? ska jag köpa den?

Can't let go

| Postat i: The Janoskians ♥
44
Ni som inte hört denna låt eller sett musikvideon än, kolla den! Jai Brooks från Janoskians ifall ni inte vet vem han är, men han är i alla fall med i den och han är så sjuuukt snygg! Och Faydee's låt är verkligen hur bra som helst :) 
Förra videon av Faydee som alla killar från Janoskians var med i ↓ 

Söndag

| Postat i: Life by Sophie
28
Hejsan sitter just nu och kollar på Glee och kollar runt på lite lägenheter. Det går dock inte så bra eftersom där jag vill bo är det sjukt dyrt och det kostar nästan 3/4000+ per vecka för en liten studiolägenhet eller en lägenhet med 1 sovrum. Men jag får leta vidare! 
Ha en bra söndag allihopa!
 

VIP biljetter!

| Postat i: Life by Sophie, One Direction ♥
31
Hejsan, förlåt för att jag inte har bloggat på hur länge som helst men jag har helt seriöst inte haft något att blogga om. Men nu tänkte jag blogga och berätta att för lite mer än en timme sen så köpte jag VIP biljetter till One Direction's extrakonsert så jag ska gå på båda de har här i Sverige och jag är så sjukt taggad! Det blev VIP Rock Me vilket innebär att vi får gå in före alla andra som har ståplats och få två andra saker. Fick blue den här dagen så vi kommer stå på red den 13 och blue den 14!
 
Kan knappt förstå det, la dock ut ett antal tusen på dom biljetterna, men sånt får man ta om man verkligen vill det, så jag ska såklart gå med Rebecca, för vem annars liksom? Vi kommer ha det superkul!
så sjukt happy, längtar jättemycket!