Slappdag!

| Postat i: Life by Sophie
23
Godmorgon, ligger hemma i soffan och kollar på mtv samtidigt som jag har datorn framför mig, skulle egentligen på ett möte klockan 9 och skolan började 20 över 10. Men eftersom KRTrafik/XTrafik är så invalida så kommer jag inte alls till skolan idag, bussen körde av vägen vid min gamla skola och sen när dom hade fått upp bussen så åkte den raka vägen till stan istället för att hämta upp folk så jag stressade upp till bussen och väntade 30 minuter i onödan i det äckliga snöovädret! 

Så mamma ringde till min mentor och snackade med henne så hoppas jag får giltig frånvaro i så fall då. Så min dag kommer bestå av att jag ligger på soffan framför tv:n med datorn hela dagen. Önskar er i alla fall jättebra dag! 
fina killarna!

X Factor 2 November 2012 [Bästa dagen i mitt liv hittills]

| Postat i: Life by Sophie, One Direction ♥
22
Kan ju skriva om hur det var på X Factor som jag lovade tidigare, eftersom jag har inget annat att blogga om! 
två bilder på mig och Rebecca från då vi köade till 1D's konsertbiljetter!
träffade ju finaste Malcolm (Rebeccas kusin) också dagen innan x factor, alltså samma dag som vi köade, därför har jag massa kläder på mig haha!
Ja i alla fall så åkte vi hemifrån Rebecca typ lite före 5 och kom till Annexet och väntade utanför med Rebeccas kompisar och vid halv 7 började dom släppa in folk och vi kom in ganska snabbt, lämnade av oss jackorna och gick iväg för att fixa två iPhoneskal åt mig ↓ 
älskade One Direction och finaste Malcolm som jag även fick autograf av efter programmet!
Sen så gick vi till våran plats och väntade på att allt skulle börja och då såg jag One Directions livvakt Paul och jag gjorde high five med honom och han sa hej till mig *fangirl*
Sen så började allt och alla x factor deltagare kom ut och sjöng what makes you beautiful och alla skrek osv och sen så kom äntligen killarna ut och körde live while we're young och allt var kaos, jag skakade osv och skrek och var allmänt lycklig och sen tog låten slut och deltagarna började sjunga och när alla hade sjungit och det var långpaus för de på tv:n så stod vi alla fans och väntade på att 1D skulle komma ut igen och då fick jag helt plötsligt syn på Eleanor (Louis' flickvän) och Lou (One Directions stylist)
brunetten i mitten på första bilden är Eleanor och blondinen på bilderna är Lou!
så jag ropade på dom och dom vinkade och log och sen började alla andra också ropa på dom.
Sen kom äntligen 1D ut och körde wmyb och allt var så underbart och jag filmade båda uppträdandena så jag har inga bilder och har inte mina videos på youtube än och vet inte om jag ska lägga upp dom ens, men det återstår att se. 
Sen så tog allt tyvärr slut och 1D åkte hem, så då gick jag fixade autograf på mitt Malcolmskal och sen åkte jag och Rebecca hem med Malcolms mamma för hon skjutsade hem oss till Rebecca och då var vi vaken ett tag och sen somnade vi. 

Så ja det var min kväll på X Factor, lätt den bästa dagen i mitt liv faktiskt och jag är så glad att jag gick med just Rebecca! Vi hade skitkul. 2 November 2012 ♥

Gävle idag!

| Postat i: Life by Sophie
16
Hejsan, ligger i soffan med datorn och lyssnar på musik och kollar runt massa. Idag har jag varit i Gävle & Valbo med mamma och mormor, har har fikat, shoppat, ätit och jag har även varit med Amanda och vi har provat skor, kollat på kläder osv. Jag köpte inget förutom 3 julklappar till en kompis & min ena kusin. Hittade ingenting åt mig förutom ett par klackskor men dom hade jag inte råd med just nu men snart kommer studiebidraget så jag kanske köper dom då, vi får se! 
Aja nu ska jag svara på lite kommentarer så vi hörs :) 
arkivbild!

Hemma

| Postat i: Life by Sophie
31
Hejsan, har precis kommit hem från mina kusiner och det var jätteroligt att träffa mina kusiner plus deras små söta kusiner. Vi fikade, lekte och massa annat och nu ligger jag hemma i soffan och kollar på tv och ska fortsätta med min film som jag började på igår :)
bild från idag från min instagram.

→ Dadeland Mall ←

| Postat i: Life by Sophie, Tips!
39
Om jag kommer till Miami. Nej jag SKA dit, i alla fall.. Något jag och min bästis (som är ifrån Miami) ska göra när jag kommer dit är att vi ska åka till Dadeland Mall. Det är ett jättestort shoppingcenter med 150+ affärer, det finns några av mina favoriter typ Apple, Abercrombie & Fitch, Guess, Hollister, Louis Vuitton, Macy's, Sephora, Starbucks, Subway, Victoria's Secret, Zara och massa andra!
Skulle vara helt sjukt att gå runt där nu när det är Black Friday, rena rama himmelriket!
Detta shoppingcenter är då Dadeland som ni kan se!
Vill även besöka Sawgrass Mills & Dolphin Mall.
Ifall ni åker till Miami så borde ni besöka Dadeland Mall i all fall och även de andra två! 

The Janoskians ♥

| Postat i: Musik ♥, The Janoskians ♥
28
Har ni hört talats om The Janoskians? Om inte så har ni missat något väldigt roligt i alla fall haha. Det är 5 killar från Australien, Beau och tvillingarna Jai & Luke Brooks, Daniel Sahyounie & James Yammouni. Dom gör videos på youtube och gör alltid freakade videos och det är så himla kul att kolla på, tänkte bjuda på några roliga videos som är sjukt värda att kolla på! :) 
James, Jai, Beau, Luke & Daniel :')
Hahaha alltså jag håller på att garva ihjäl mig åt dessa videos, så himla roliga! ↑
Dom har även gjort en låt och den tänkte jag också länka ↓ 

- 221112 -

| Postat i: Life by Sophie
26
Godmorgon, vaknade för ungefär en halvtimme sen och nu ska jag äta frukost och sen bara chilla framför tv:n eftersom jag är ledig idag. Imorgon är det äntligen helg och på söndag ska vi till furuvik för min lilla kusin fyllde 5 år i måndags och sen på måndag är jag ledig så då ska jag, mamma och mormor åka till Valbo så det blir jätteroligt! :) aja nu måste jag gå och äta så vi hörs, kram! :) 
~ arkivbild ~

Slappdag!

| Postat i: Dagens outfit!, Life by Sophie
23
Godmorgon, har precis ätit frukost och nu ska jag snart klä på mig för pappa skjutsar mig till skolan vid 10 ungefär! Idag är det en lugn dag för vi har bara två lektioner och sen en föreläsning, och ikväll så ska jag och Therese på möte så kommer hem lite senare än vanligt, så vi får höras för nu måste jag åka! :)
Dagens outfit!
Jeans: Lager 157
T-shirt: Hollister 
Halsduk: GinaT

Dramatisk dag

| Postat i: Life by Sophie
27
Halloj, idag var jag i skolan och sen hände en liten olycka så jag drog till sjukhuset och sen åkte jag hem med mamma och Ella och nu sitter vi här framför datorn och ska gå hem till henne lite senare och käka smörgåstårta för hennes mami fyller år så grattis till henne! 
vi ska gå nu så vi ses :)
finaste pojkarna! 

Dålig bloggning!

| Postat i: Life by Sophie, Musik ♥, One Direction ♥
24
Hejsan, förlåt för att jag inte bloggade igår men hade inget att skriva om och jag satt ändå bara vid datorn så det hade väl inte varit så roligt att skriva om det, dock är det samma idag haha eftersom jag har ingenting att göra. I alla fall så tänkte jag lägga upp en video jag gjorde igår, ingen speciell video, fixade bara lyricsen till en 1D låt, dock finns det redan flera 100 såna men det gör väl inget, gjorde den endast för kul och för att testa mitt videoprogram :)  

LOL

| Postat i: Film!, Life by Sophie
37
Godmorgon, ligger i soffan och ska precis kolla på LOL på min dator. Är hemma idag igen eftersom jag vill bli helt frisk. Så det jag ska göra idag är väl antagligen ligga i soffan med datorn och kanske plugga lite matte B också, det behövs i alla fall men frågan är om jag orkar. Aja ska sluta babbla och publicera detta istället! Så vi hörs, ha en bra fredag! :) 
bild från igår :) 

Breaking Dawn Part 2

| Postat i: Film!, Life by Sophie
23
Godmorgon, ligger i soffan och kollar på tv nu och har precis käkat frukost. 
Stannade hemma idag eftersom jag är sjuk och inte pallar göra något. I alla fall så var jag och Therese på bio igår, Breaking Dawn part 2 var det och den va jättebra, men inte den bästa! 
Ikväll så kanske jag följer med mamma på bio eftersom hon inte kunde följa med igår så ja nu ska jag gå och duscha och sen chilla framför datorn & tv:n
Ses! :)
Bild från när jag var med Sara på lovet! ♥

Portkod 1321.

| Postat i: Life by Sophie
29
Hejsan.
Började 8 och direkt så blev det kaos i skolan, mådde piss men det blev bättre lite senare, och dessutom har jag blivit förkyld vilket suger! Sen så slutade vi efter lunch typ och då drog jag ner på stan med Therese och sen drog vi tillbaka till skolan vid 2 ungefär och då satt vi och jobbade en timme ungefär och sen gick vi hem till Therese. 

Vid 20 över 5 gick vi tillbaka till skolan för att sen vara där en timme på infokvällen och sen åkte jag hem och duschade och nu sitter jag här och ska kolla på världens bästa webbserie typ (Portkod 1321). 
bild från min instagram!

Köade 19 timmar för att få biljetter till 1D's sverigekonsert.

| Postat i: Life by Sophie, One Direction ♥
32
Just nu tänkte skriva om när vi köade till One Directions konsertbiljetter.
Skriver om X Factor LIVE senare :)

Började med att jag och Rebecca kom till Globen lite innan 14:00 och då skrev vi upp oss på en lista och blev nummer 73 sen började den eviga väntan, vi träffade även Rebeccas kompis och hennes pojkvän + kompis. Runt 18:00 någonting var det upprop och sen fick man göra vad man ville tills vi skulle gå till en tunnel vid 21:00 och sova där eftersom vi inte fick sova vid Globen, så jag och Rebecca satte oss och laddade mobilerna tills vi skulle äta på donken efter 19:00 och innan så berättade dom att vi slapp sova i tunneln så vi fick sova utanför Globen istället och då blev vi superglada. 

Gick och åt och sen vid 21:00 så var det upprop igen och efter det så gick vi och satte oss under något bara för att ha tak, men sen hade våra kompisar hittat något annat ställe att vara på så vi gick dit och satte oss där när det började regna och där var det skydd mot blåst och regn. Satt vaken till typ 04:00 sen somnade jag och Rebecca ungefär en halvtimme, klev upp och gick på toan på Globens hotell och sen skulle det vara upprop 05:00 men det blev lite senare. 

Sen så chillade vi lite ute tills Globens shoppingcenter öppnade och då satt vi inne tills Rebecca och Fanny var tvungen att gå ut för det var upprop och man skulle ställa sig i kön då (endast de som stod på numren även om det var typ 4 pers på ett nummer) så jag Sanna & Fanny's pojkvän satt inne på Globens shoppingcenter tills Fanny & Rebecca kom nerspringandes och berättade att vi hade fått biljetter och då drog jag och Rebecca hem och sov tills ungefär 15:00. 
min biljett till X Factor då 1D var där och den andra biljetten är till 1D's konsert här i Sverige nästa år och vi fick riktigt bra platser och jag kan bara tacka Rebecca som orkade stå där ute ungefär en timme för att vi skulle få biljetter, men 19 timmar ute vid Globen var det helt klart värt! 
låter bilden tala för sig själv ;) 

Farsdag!

| Postat i: Life by Sophie
34
Godmorgon! 
sitter i köket just nu och har precis käkat frukost med mamma och pappa och nu ska jag klä på mig sen sätta mig vid datorn igen, Ella kommer en liten stund idag också innan hon ska åka bort så det blir kul. Hoppas ni alla får en bra dag och speciellt alla pappor här i landet! 

I'm back!! - Köpte jag en kartong?!

| Postat i: Life by Sophie, One Direction ♥, Sophie shoppar!
30
Hejsan!
nu är jag back on track igen och det har hänt massor med saker medan jag har varit borta, vi har som sagt haft lov och då hängde jag i Stockholm hela veckan typ. Sen har jag även varit på X Factor med Rebecca och där såg vi såklart One Direction ♥ Sen träffade vi även Malcolm B och det var superkul! 

Sen har vi även köat utanför Globen i 19 timmar endast för att köpa biljetter till 1D's konsert här nästa år och vi lyckades få riktigt bra biljetter och det är jag superglad för, kommer såklart gå med Rebecca :D One Direction har även släppt sitt nya album Take Me Home och hur underbar är inte dom låtarna då? 

Men det allra bästa hände idag. Åkte till en affär och köpte mig en kartong? 
Nej så var ju faktiskt inte fallet.. Kika nedanför vad jag egentligen köpte.
Jajjemen, jag gick och köpte mig en Macbook Pro 13.3"
Min fina bebis, love life osv. ♥
Kommer skriva enskilt inlägg om One Direction och X Factor också, så vi ses.