SVAR PÅ TAL TILL EMMA, haha.

| Postat i: Life by Sophie
26
Fick två kommentarer idag och tänkte ge ett litet svar på tal. 
Mitt svar: Alltså lägg dig egentligen inte i det här, vi har känt varandra superlänge nu men du har förändrats så himla mycket och i dom här kommentarerna ligger lite avunsjuka angående artisterna. För att börja med en sak så tror jag att det är helt annorlunda att gå och se One Direction i London än i Stockholm. Var inte ens jag som köpte biljetterna, min bästis Rebecca hade köpt biljetter till sig själv och en kompis, men hennes kompis fick inte och då frågade Rebecca MIG av hennes kompisar om jag ville följa med och självklart, även min mamma och mormor ville till London så jag tackade ja. Och jag tycker att det är speciellt att gå i olika länder och sen vet jag att det är samma låtar osv, men jag gillar musiken det är liksom en av anledningarna till att jag går på konserten så jag har ju själv valt det? Haha.

Sen slösa pengar på det? Nej jag tycker inte att jag slösar pengar på det, gillar jag artisten/artisterna så är det väl inge slöseri? Det skulle ju vara skillnad om jag skulle köpa biljetter till någon artist jag knappt gillar. Och vad gör det dig om jag går på två av Justin Biebers konserter, ville inte du också de? Men du kunde ju inte skippa skolan, nej synd för dig men det får faktiskt jag och jag VILL se Justin två gånger.

Och jag vet att jag inte kommer få träffa varken One Direction eller Justin Bieber, men det har inte med saken att göra, jag åker inte på konserterna för att försöka få träffa honom, haha. Och vad har min ålder med saken att göra? Jag vill leva mitt liv medan jag är ung. Och vadå fokusera på skolan? Tror du det enda jag gör i skolan är att sitta och kolla på Justin/1D så har du helt fel, jag jobbar på lektionerna och gör det jag ska. 

Sen så har jag gått ett extra år eftersom jag bytte linje, dessutom har vi många lediga dagar så jag missar inte så mycket pga konserterna jag ska på. Sen har du ingen aning om min framtid, jag har liksom tänkt hur mycket som helst på min framtid och vet vad jag vill göra, jag berättar ju inte allt för dig eller hur? Nej juste då kan du inte veta så prata inte om något du inte har någon aning om. Lever i en drömvärld? Men va kul att du tycker mitt liv är ett drömliv, avundsjuk? Nej Emma det här var bara onödiga kommentarer. 

Dessutom har jag läst din blogg och du drömmer ju ganska mycket du också, är inte det tillåtet? Nej men visst okej. Du har ju ganska stora planer, få se om du förtydligar dina drömmar då, good luck! 
Lev ditt liv så lever jag mitt, mycket bättre så tycker jag :) puss

30 days left!

| Postat i: One Direction ♥, Resor
23
Snart är vi där och på fredag så är det prick 4 veckor kvar tills jag äntligen får besöka mitt favoritland igen!
jag längtar så himla mycket och det ska bli så himla roligt och konserten jag och Rebecca ska på kommer äga sönder, att få se 1D hemma i deras land kommer vara underbart och även i coola O2 arena! 

New shoes!

| Postat i: Life by Sophie, Sophie shoppar!
58
Lovade ju att jag skulle visa mina nya skor jag köpte igår och jag älskar dom! 
Finns på eurosko ifall någon undrar.
 
 

Kusinmys!

| Postat i: Life by Sophie
25
Har spenderat hela min helg med mina små favoriter, därav ingen bloggning. 
Idag ska dom åka hem så det är lite tråkigt, här ovanför är i alla fall lite bilder från helgen :)

ska visa mina nya skor jag köpte igår också, men det får bli senare.

ONE WAY OR ANOTHER - 1D

| Postat i: One Direction ♥
21
kärlek till dessa 5 pojkar alltså, haha bästa videon!
Kolla i HD 

TITTA PÅ VIDEON, SÅ HEMSKT!

| Postat i: Life by Sophie, One Direction ♥, Tips!
46
Det här är hemskt! 
Och nej jag syftar inte på att Zayn gråter, utan att det finns barn som knappt börjat sitt liv som kan dö vilken sekund som helst, jag kan helt seriöst inte sluta gråta. Ta er tid att titta på videon, och skicka gärna YES till 70005 för att hjälpa. Som Niall säger, det kommer att göra skillnad! 

Sara är här!

| Postat i: Life by Sophie
28
Är med Sara just nu och vi har inte träffats på typ 2 månader eller något, men idag så kom hon till mig i alla fall och det är ju kul, får se vad vi hittar på senare! 
Vi tog lite snygga bilder nyss, haha!
ekorrgrodor.

- 1D 3D -

| Postat i: Film!, One Direction ♥
36
Längtar! ♥
kolla i HD.

Andy & Maz!

| Postat i: Life by Sophie
31
Superduktiga Andy & Maz! 
värd att kolla på, och kolla gärna i HD! Puss ♥

Dagens fråga!

| Postat i: Dagens fråga!, Life by Sophie, Träning ♥
48
Fick den här kommentaren för ett litet tag sen och kan ju bara börja med att säga TACKTACKTACK! Sånt känns alltid skönt att höra!
Ja svaret blir att jag tränar för att få muskler, mest magmuskler för att jag vill så gärna ha en tränad platt mage.. Tycker det är supersnyggt! 
Skulle inte tacka nej till någon av dessa magar.
En liten rolig sak var att jag kollade ip-numret endast för roligt och såg att det stod "United Kingdom" på land, haha jaha! 

Barnkalas!

| Postat i: Life by Sophie
34
Hallåååå, idag fyller världens bästa granne 15 år så grattis Ellis! 
Ska snart åka till min kusin för hennes lilla Naiomi fyllde 4 i torsdags så vi ska dit och gratta henne! 
Ser ut så här idag ↓ mitt hår är så freakin kort, men lite har det växt i alla fall! 
Nu måste jag skynda mig så vi hörs! 

tränat ikväll, var sjukt längesen sist (4 mån sen)

| Postat i: Life by Sophie, Träning ♥
29
långt ifrån perfekt kropp i know..!
så sjukt blek osv.. 
Det jag tänkte säga var i alla fall att jag tränade lite FÖRSIKTIGT ikväll, gick på löpbandet ungefär en kvart och det vart någonting runt 100 kalorier, sen körde jag plankan 1 min x 5. FRAM MED MAGMUSKLERNA KVINNA.

The Sins

| Postat i: Life by Sophie, The Janoskians ♥, Tips!
32
The Janoskians är seriösa för en gångs skull. Denna är så värd att se på och man blir tårögd när man inser att sånt som händer i videon faktiskt händer på riktigt också, fy. ♥

Världens bästa praktikplats!

| Postat i: Life by Sophie
42
Hejsan, andra dagen på praktiken idag (en grupp ettor) och jag stortrivs redan! Dom är så himla söta och roliga, MEN väldigt bråkiga men det går ändå jättebra, små änglarna ♥
Börjar i alla fall 8 på morgonen och dom slutar 10 över 1 och då följer jag med några barn över till fritids och stannar där till 3 ungefär och sen går jag hem. Hoppas ni haft en bra tisdag! :) 
hello hotbabes! 

BAAB Cover

| Postat i: Musik ♥
44
Bästa covern ever. ♥

Lördag 2 februari 2013

| Postat i: Life by Sophie
51
Godmorgon, lite sent men vad gör det? Vaknade i alla fall vid 11 nånting och då klev jag upp och åt frukost sen sprang jag lite och gick lite på gåbandet vi lånat hem från mormor. Skönt men jobbigt eftersom jag har inte sprungit på jättelänge! Satte mig ute för lite friskluft efter det och nu sitter jag här med datorn och ska snart åka till stan med mamma och pappa. Idag fyller min kompis Amanda 16 år så grattis till henne! :)
Hoppas ni får en fin lördag! 
arkivbild!

Harry Styles 19 år ♥

| Postat i: One Direction ♥
34
Grattis på 19 års dagen världens bästa Harry! ♥