New in

| Postat i: Life by Sophie, Sophie shoppar!
25
Tjena, imorse vaknade jag runt 9 så klev upp och käkade frukost och gjorde mig ordning för jag och pappa skulle till stan. så vi åkte in till stan till elgiganten för jag skulle köpa en sak, och ja vad jag köpte tänkte jag då visa en bild på :) ↓
köpte mig den nyaste ipaden, alltså ipad air och nej jag är inte bortskämd för jag betalade den helt själv :)

Catching fire

| Postat i: Film!, Life by Sophie
30
Igår var jag på premiären av Catching fire och oh my god, den var så sjukt bra och spännande, verkligen en bra film. Tycker faktiskt ni borde gå och se den på bion. Bara att vänta ett år till nudå och sen ett till år efter det haha! Anyway, någon som ska se den på bion eller som såg den igår? :)

Vad jag önskar mig i julklapp i år.

| Postat i: Life by Sophie
19
Det börjar närma sig jul och jag har knappt hittat något jag vill ha. Hittade först helt seriöst ingenting jag ville ha för det blir väl så ju äldre man blir, men nu har jag kommit på några saker i alla fall. Vill nog mest av allt ha väskan och sminkborstarna! Men ja vi får se vad jag får haha :) 
Vad har ni önskat er i julklapp? 

NY HEADER

| Postat i: Bloggdesign.
24
Idag fixade jag en ny header och alla bilder är lånade från we♥it förutom bilden på mig såklart! Blev faktiskt nöjd med den, det var dock inte den seriösaste bilden på mig haha! Men ja vad tycker ni? Bra eller dålig? Den gamla headern var mer somrig och denna är lite mer mörk så det är typ perfekt för vintern nu! Bytte även profilbild :)
så ja vad tycks? 

VOGUE

| Postat i: Life by Sophie
24
Det var en tjej som ville se hur min nya beanie såg ut på, hade ingen bra bild på mig och beanien då jag fick den men idag lyckades jag väl få några bilder som var ok, och tänkte att någon annan kanske också ville se hur den såg ut på så ja så här ser den ut på :) Ha en bra lördagskväll allihopa!
ignorera att jag är osminkad på bilderna :)

Ny beanie

| Postat i: Sophie shoppar!
25
Igår fick jag äntligen hem min beanie, tog ju BARA 10 dagar liksom, stod att det skulle ta 1-4 dagar men sen stod det att det skulle bli senare leverans och att man skulle få den vecka 44, men nejdå jag fick den inte då heller men igår äntligen! Passade väldigt bra och den är skitsnygg så jag är supernöjd med den :) 

One Direction - Story of my life

| Postat i: Musik ♥, One Direction ♥
25
One Direction's nya musikvideo kom precis ut och jag tycker verkligen ni ska kolla på den! Av de små sneak peaks man fått sett så verkar den så himla fin, och t.ex Louis' syster sa att hon grät när hon kollade på den, så nu ska jag kolla på den, gör det ni också vettja! :) 
update: har nu kollat på den och dom är verkligen världens finaste pojkar och videon är så himla fin så tårarna kommer!