Nachos

| Postat i: Life by Sophie, Mitt år i London ♥
8
Vaknade vid 10 imorse och då var jag ensam hemma så jag gick ner och åt frukost och sen låg jag bara i sängen framför datorn. Vid 2 ungefär så gick jag till Northcote road för att köpa Amy's present, gick sedan till Starbucks och köpte en kycklingwrap och en frappuccino.
 
Gick sedan hem och låg framför datorn en stund innan jag gick till Sainsbury's och köpte lite godis. När jag kom hem så var jag inne på mitt rum tills familjen kom hem då jag gick ner och hjälpte till lite. Matade Oscar och sen åt jag och tjejerna omelett. 
 
Eftersom jag är barnvakt ikväll så knäppte jag på Toy story 3 och fixade lite nachochips med guacamole och cream fraiche som vi kunde äta framför filmen och vid ungefär 8 så gick föräldrarna hemifrån. Vid halv 9 så gick jag upp med tjejerna och borsta tänderna och läste en saga för dom.
 
Nu sover alla barnen och jag ligger inne på mitt rum och kollar på lite videos på youtube. Ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt i alla fall.
Nachoooos
Lilla bebis Oscar ♥
Jag och tjejerna den där dagen vi var på Harrods!
Hittills till Nachos


Kajsa-Stina

Vad fina bilder :) Och lite tacoinspirerat blev det trots allt ju med nachos och guaccamole.

sv: Jag tänkte fråga hur du kom in på att du ville vara au pair? Alltså ansökte du om det på internet eller vad det nån som kontaktade dig? Och hur går det till egentligen när man åker hem till en familj och bor där? Åker man först dit som på ett möte eller är det bara att komma och flytta in? :)
kram


URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Julia ♥

Fina bilder! :D


URL: http://jjuliaa.blogg.se
Flisan

Sv: ja verkligen :)
Idag är det jobba som gäller sj? :P


URL: http://fflisan.blogg.se
J

sv:
gud vad härligt=)
vad får du per vecka i lön?=)
hörde vissa au-pairs i usa fick en tusenlapp=)


URL: http://wiinkys.blogg.se
Kajsa-Stina

sv: Jaha okej! Så det går till som så att man pratar via skype först :) Då måste man ju behärska språket också haha. Inte bra o komma dit och inte kunna nån engelska nästan liksom.. Har du lärt barnen eller familjen överlag nån svenska då hehe? :)
Kram!


URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Emelie

Mysigt med film och nachos :D


URL: http://ewelies.blogg.se
Liza Ludvigsson

Sikka fina ungar :)
Gott med nachos!


URL: http://www.nattstad.se/lizaludvigsson
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vilka gulliga ungar:)


URL: http://sessie.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: