Oxford Circus

| Postat i: Life by Sophie, Mitt år i London ♥
7
Godmorgon, bloggade visst inget igår så gör det nu istället.
Igår så jobbade jag på morgonen som vanligt, slutade dock 8 på morgonen så då gick jag upp och duschade och fixade mig innan jag skulle träffa Jessica i Oxford Circus. Så jag åkte dit och träffade henne och vi skulle shoppa hade vi tänkt, jag köpte dock inget förutom mat haha. 
 
Vid halv 2 så åkte vi hem och när jag kom hem så var jag nere med mamman en stund och sen följde jag med henne och hämtade tjejerna strax efter 3. När vi kom hem så gjorde jag läxa med Milly och sen var det dags för kvällsmat. När vi hade käkat så var det dags för bad så jag badade tjejerna och gjorde dom ordning för sängen. 
 
Sen kom mammans kompis och då fick jag ledigt så jag gick upp och snackade med mamma och pappa. 
Vid 8 ungefär så skulle jag vara barnvakt så jag gick ner och smsade Diana och frågade om hon ville komma över och kolla på en film med mig, det ville hon så vi kollade på The proposal. Älskar den filmen haha, när filmen var slut så skulle Diana gå hem och precis då kom föräldrarna hem så jag fick gå upp och sova. 

Just nu så ligger jag i sängen och väntar på att Oscar ska vakna då jag är ensam med honom nu. När han vaknar så ska jag ge honom frukost och sen slutar jag nog vid halv 11 och då kanske jag ska åka in till Oxford street, vill köpa en jacka jag såg igår. 
 
Vi hörs senare ikväll, för nu ska jag gå och checka bebis om han är vaken!
Milly & Amy ♥
Oscar ♥
 
 
Hittills till Oxford Circus


MADDISENJ.SE

Söta ungar :D


URL: http://maddisenj.se
Flisan

sv: hehe ja :)
ja verkligen :D


URL: http://fbb.blogg.se
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Okej, men det låter som väldigt bra tider:) Ganska mycket fritt och så:)


URL: http://sessie.se
Kajsa-Stina

Det verkar så mysigt att vara u pair. Man måste ju komma barnen och familjen nära och få en fin kontakt :) Du får visa bild på jackan sen om du köper den hihi :)

sv: Ja en riktig sötis är lillbebisen hihi :) Dom barnen kommer nog att bli fäst och trygga vid dig eftersom du ska vara där såpass länge :)

Skönt att det är fredag idag så man har en lång och skön helg framför sig. Även fast jag är hemma hela dagarna så är det ändå nånting speciellt med just helg. Ska du göra nåt kul nu när du är ledig? :)
Kram


URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Fannie

Ja verkligen! haha :D
Kram


URL: http://ffanniejonsson.blogg.se
Jennifer G Sassi

Åh va söt Oscar är ! Jag älskar småbarn riktigt söta och underbara! Brukar vara med min brorsdotter Leona som snart blir 1år i November så härliga är dem.
Helgen har precis börjat några planer , något roligt som ska hända?
Jag önskar dig en trevlig fortsättning! :)


URL: http://nattstad.se/jennifersassi
Elin

Jag mår bra igen, tack! Några planer inför helgen?


URL: http://elinkristensson.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: