Frozen

| Postat i: Life by Sophie, Mitt år i London ♥
12
Vaknade strax före 7 imorse och då klev jag upp och fixade mig innan jag gick ner och fixade frukost åt tjejerna. När mamman följde med dom till skola och förskola vid 8 så gick jag upp och hämta bebis och gav honom frukost. 
 
När hon kom tillbaka från att ha lämnat tjejerna så tog jag med mig bebis (Oscar) i vagnen och gick lite i parken för hon skulle iväg och handla. Han somnade så då gick jag tillbaka efter ett tag och han sov en stund i vagnen också. När han vaknade så gav jag honom hans mjölk/välling eller vad det nu är men han ville inte ha det så tänkte att han var trött för vad skulle han annars gråta för (torr blöja hade han också). Så då la jag honom och han somnade en liten stund innan han vaknade och grät igen.. 
 
Testade att ge honom nappflaskan igen men näe den ville han inte ha heller så stoppade in tummen i munnen på han (dom brukar göra det) så då somnade han. Vaknade sedan upp igen och försökte med nappflaskan igen och nu funkade det så han drack upp allt och sen stoppade jag in tummen i munnen på honom igen och knäppte på naturljudet åt honom och precis då kommer mamman hem och vad gör inte Oscar då? Jo somnar såklart :)
 
Så då var klockan ungefär 11 och jag gick upp på mitt rum och la mig i sängen och där låg jag fram tills 4 då tjejerna kom hem från skola och förskola. Tog med mig alla tre till lekparken där vi var ungefär en timme innan vi gick hem för att äta. 
 
Efter kvällsmaten så var det bada som gällde så fixade det och sen när dom badat så gick vi ner och såg lite av Frozen efter många om och men. Sen dess har jag bara pratat med mamma och pappa och legat i sängen framför datan, så nu ska jag ta och sova tänkte jag så jag orkar upp imorgon :)
Hittills till Frozen


bexollila

sv : ja de hoppas jag med och ja vill se allt du shoppar :D


URL: http://nattstad.se/bexollila
Emmy

Så tungt det är när barnen bara gråter och gråter...


URL: http://eeemmylam.blogg.se
Kajsa-Stina

Låter som en mysig dag :)

sv: Åh så gulligt! Lite blandade åldrar alltså.
Har du själv syskon? Tänkte så du har vanan i dig? =) Själv har jag bara en storebror så jag har inte behövt vara barnvakt hehe.
Hur mår du annars idag? =)
kram


URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Flisan

sv: najs, idag så e jag ledig så det blir att chilla och sen ikväll ska jag spela match :)


URL: http://fflisan.blogg.se
bexollila

sv : självklart hittar du ngt :DDD


URL: http://nattstad.se/bexollila
Elin

Jag är sjuk så inte jättebra, själv?


URL: http://elinkristensson.blogg.se
Isa Bylund

gud vad spännande att bo i London! så avis :)


URL: http://isabyl.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv: Okej precis som mig då hehe! Men bra att du har vanan innan så att säga ändå ang att ha varit barnvakt o så innan :)

Usch! Hoppas du kryar på dig fort. Jag har ju varit förkyld 1 vecka igår, men nu mår jag bättre tackolov. Fortfarande snorig och hostig men inget som "stör" mig på de viset längre :)
Vad ska du hitta på ikväll?
Kramar


URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Clin

Hur gamla är barnen?
Älskar frozen =)


URL: http://emmaclin.blogg.se
Kajsa-Stina

sv: Haha aaw. Ja de är inte kul o vara förkyld usch. Man känner sig så liten o ynklig. Iallafall gör jag det haha. Jag vill att nån ska pyssla om mig när det är så. Lite svårt för dig dock kanske eftersom du inte är hemma :(
Okej! Är det hos au pair familjen som du ska vara barnvakt? Hur länge jobbar du på dagarna? Alltså när börjar du ditt pass att vakta barnen o när slutar ditt pass? :)
Jag ska kolla på tv o duscha, och svara på kommentarer hehe :)

Kramar


URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Clin

Vilka härliga åldrar :D Roligt!!
Hur mycket jobbar du om dagen? Och alla dagar i veckan?


URL: http://emmaclin.blogg.se
bexollila

så himla mysigt med en bebis :D


URL: http://nattstad.se/bexollila



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: