Awesome day

| Postat i: Life by Sophie, Mitt år i London ♥
10
Imorse så vaknade jag runt kvart i 7 och då klev jag upp och klädde på mig. Gick ner och dukade fram frukost åt tjejerna och mig själv. Åt min frukost och sen gav jag Oscar hans frukost. Lämnade huset ungefär vid 8 och då gick vi och lämnade Milly på skolan, hennes första dag idag :) 
 
När mamman skulle lämna Amy så gick jag hem själv eftersom jag skulle på "Coffee morning" hos en tjej. Så jag gick tillbaka och sen när jag kom hem så stod Diana en au pair från Italien utanför vårat hus och då gick jag in lite snabbt och bytte kläder innan vi gick iväg till träffen. 
 
På träffen så träffade jag några från Tyskland, Spanien, Polen, England och en från Sverige. När vi varit där en stund så gick vi iväg för Diana skulle ut och gå med en hund (hennes andrajobb) så vi tog bussen dit och gick med hunden. Sen var på Southside (ett shopping center) och där käkade jag på Nando's :) 
 
Efter det så gick vi hem och jag kom hem ungefär vid 2 så då var jag ledig en timme innan vi skulle gå och hämta tjejerna igen. Gick ner vid 3 och vi kom väl iväg kvart över 3 ungefär så då gick mamman och hämtade Milly på skolan och jag hämtade Amy på nursery eftersom båda slutar halv 4. 
 
Mötte upp mamman och Milly och gick tillbaka hem tillsammans. Väl hemma så fick jag ledigt en halvtimme medan tjejerna kollade på film. Gick ner vid 5 och dukade fram allt för kvällsmaten åt mig och tjejerna. Matade Oscar och sen vid halv 6 ungefär så åt vi mat och efter det så badade jag tjejerna och läste en bok för dom innan dom skulle sova. 
 
Just nu så sitter jag och kollar på film nere medan jag är barnvakt åt tre små sovande barn, föräldrarna är nog hemma om ungefär en timme, lite mer kanske. Godnatt!
Caesarsallad på Nando's, glömde dock att säga att jag ville ha kyckling med :(
Fula sidan av Southside haha, glömde fota den fina ingången på den. Men här inne fanns det hur många affärer/restauranger som helst, även en bio :) 
Hittills till Awesome day


Emelie

Låter riktigt härligt! :D


URL: http://ewelies.blogg.se
Kajsa-Stina

sv: vad bra! jodå jag mår bra förutom en seg förkylning som jag dras med, usch :(

åh så roligt! att träffa andra au pairer o umgås med dem! jag tänker när man jobbar som au pair. man jobbar väl även på helgerna då eller hur är det? ni är inte lediga nånting eller så?

kramar


URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Kajsa-Stina

sv: Tack! Krya på oss båda :)

Åh så skönt! Vad ska du hitta på nu när du är ledig i två dagar då? :)
kramar


URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Clin

Så gott det där såg ut =)
Låter som du hade en bra dag och hoppas din helg blir det också.


URL: http://emmaclin.blogg.se
Flisan

sv: ja :D


URL: http://fflisan.blogg.se
Kajsa-Stina

sv: varsågod! :)
åh vad härligt det låter att utforska London. det skulle vara nåt det! har aldrig varit där faktiskt. hade du varit där innan du blev au pair så du känner till stan? men det är väl inte som i Sverige direkt att man känner igen stan bara sådär. London är ju lite större kanske haha :D
ska kanske träffa kompisar om jag är friskar ( hoppas på det ) umgås med familjen, äta ute, och bara njuta :)
kramar


URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Elin

Vad roligt!
Har du haft en bra fredag?


URL: http://elinkristensson.blogg.se
Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★

Låter kul :)


URL: http://www.saramadeleine.se
Kajsa-Stina

sv: Okej men det är ju tur det att man har lite koll när man är i en sån pass stor stad ändå :)

Är det nån annan som är med dig nu när du är i London eller är alla nya för dig? Tänker andra au pairer osv? :)

Stor kram


URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Fillan

Vad gott! :)


URL: http://nattstad.se/fillananderssonNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: