VILKA?! HJÄLP MIG!!

| Postat i: Dagens fråga!
42
VILKA SKA JAG KÖPA?! 
kommentera gärna vilka ni tycker! 

Snart drar vi!

| Postat i: Life by Sophie, Resor
21
Hallå där mitt i natten, har precis fixat mig helt så ska snart äta frukost haha, mamma och jag åker halv 2 till hennes jobb för att skriva ut någonting och sen åker vi och hämtar mormor och sen drar vi till Arlanda och imorgon 7:55 lyfter planet! Har inte sovit något så ska väl sova i bilen antar jag haha, nu ska jag i alla fall väcka mamma så vi hörs i London! :) 
lite snabba bilder från alldeles nyss :) 

Dålig bloggning

| Postat i: Life by Sophie
22
Anledningen till att jag inte har bloggat på typ 3 dagar har varit för att jag har packat och haft massa annat för mig som skola osv. Men nu har jag nog nästan packat allt tills på fredag, bara det sista kvar som dator, laddare till allt, plattång, smink osv. Är så himla excited och det ska bli så kul att få komma tillbaka! 
Imorgon är det sista dagen och vill bara ta slippa skolan för vi går 9-16, alltså herregud vem går fulldag på en skärtorsdag? Jo min skola.

Aja kommer ha väldigt mycket för mig imorgon för då ska allt fixas för sen drar vi 2 på natten så inte långt kvar nu! Kommer nog förhoppningsvis ett nytt inlägg innan jag åker, annars bloggar jag på fredagkväll :) Ha det så bra!
ren spegel osv.

Mega Jam!!

| Postat i: Life by Sophie, Tips!
28
Dör lite så jäkla bra dom är alltså, Jasmine (blondinen i mitten) som är dansläraren är så sjukt duktig! 
jag skulle gärna vilja dansa i hennes nybörjargrupper, men tyvärr så dansar hon i Brisbane, vilket är i Australien så det går ju inte. Tyvärr.

Vilka är snyggast?

| Postat i: Dagens fråga!
47
Här är en liten fortsättning på nästa inlägg kan man säga, för ifall jag ska dansa i USA så vill jag ha snygga adidasskor (high-tops). Hade helst av allt velat ha dom som Jeremy Scott har designat men nej det går inte haha. I alla fall så vill jag veta vilka ni tycker är snyggast på bilden, vet att det hinner komma andra innan jag ska iväg men vilka tycker ni är snyggast? 
1, 2, 3, 4 eller 5? 
själv tycker jag nog 1:an & 3:an! 

OM det blir dans i USA, vilka?

| Postat i: Dagens fråga!, Life by Sophie
28
Ifall jag flyttar till USA och jobbar som au pair så kommer jag behöva plugga på college, 6 credits tror jag det är och då vill gärna dansa hip hop och sen vet jag inte mer vad jag vill plugga för något, men jag är ju inte där än så det återstår att se. Vill helst av allt plugga på UCLA men det ligger ju inte i Miami utan i Los Angeles men skulle kunna tänka mig att va au pair i både LA och NYC också :) 
i alla fall så behöver jag snygga danskläder då, jag vet att jag är hur tidig som helst men vet vad jag vill beställa mina byxor ifrån IFALL det blir så. 
Så vad tycker ni? CHACHIMOMMAS eller URBAN EMPIRE SIGNATURE SWEATS? 
kan verkligen inte bestämma mig, och även om det inte blir någon dans så vill jag ändå ha något par utav dom där så kommentera gärna vilka ni tycker, första raden eller andra raden och isf exakt vilka är snyggast? 

Varit sjuk

| Postat i: Life by Sophie
34
Nämen hejsan, här har det varit tyst ett bra tag, har nämligen varit sjuk men är relativt frisk nu och min APU har tagit slut så imorgon ska jag tillbaka till skolan och det blir väl lite roligt. Inte så många dagar kvar tills påsklovet och jag hoppas det går fort dit. I alla fall så ska jag plugga lite nu och sen blir det att ta det lugnt antar jag :) 
Ha en fortsatt bra måndag allihopa! 

Change your life

| Postat i: Musik ♥
45
Underbar låt och Perrie, vilken röst kvinnan har!!

HJÄLP!!! VILKEN?!

| Postat i: Bloggdesign., Dagens fråga!
46
Vilken ska jag byta till? Kan inte bestämma mig så säg gärna vad ni tycker! :) 
DEN? ↑
ELLER
DEN? ↓
båda har transparenta bakgrunder så det kommer vara grått som den vanliga bakgrunden :)

Robin Stjernberg!

| Postat i: Life by Sophie
33
Grattis Robin! 

Veronica Bravo

| Postat i: Musik ♥
34
Amazing! 
 

London om 3 veckor!

| Postat i: Life by Sophie, Resor
36
God morgon, fredag idag så nu är mitt lov slut men nästa vecka är det min sista apu-vecka så ingen skola för mig förns 18 mars, så himla skönt! 
I alla fall så händer det inte så mycket idag vad jag vet, men idag om prick 3 veckor är jag i London, sjukt underbart! 
älskade London ♥

- 070313 -

| Postat i: Life by Sophie
35
Förlåt för att jag inte bloggade något igår även fast jag hängde framför datorn hela dagen. Men jag läste en novell och då glömde jag bort att blogga för jag var så inne i den och sen fastnade jag framför The sims 3 på min andra laptop eftersom det helt plötsligt funkade så jag spelade ganska länge och sen somnade jag inte förns 4. Just nu spelar jag The sims igen och lyssnar på musik, inte så intressant men vad gör det! 
Har tyvärr inga nya bilder så det får bli en arkivbild. 

Maria & Mindy - best friends forever

| Postat i: Life by Sophie
35
Någon mer än jag här som brukar kolla på detta program? Älskar det för dom är så himla roliga haha väldigt underhållande program, dock sista avsnittet ikväll så det är väldigt tråkigt. Det börjar om ungefär en kvart så ska fixa lite innan det så vi hörs :)

Vad jag köpte igår

| Postat i: Sophie shoppar!
29
Nu kommer bilder på de jag köpte igår, kläderna ser mycket bättre ut på och jag hade tänkt fota dom på också men är ensam hemma och har ingen fjärrutlösare så då fick det bli så här istället, men det funkar de också. 
Gina Tricot - 129:-
Cubus - 99:-
Bik Bok - 199:- 
Bik Bok - 139:- eftersom det var 30% på alla gröna kläder. Älskar "nitarna" på axlarna! 
Ja det var min lilla shopping de, blev inte så mycket men försöker spara pengar tills vi ska till London eftersom jag gärna vill shoppa där också!

Shoppingdag i Gävle

| Postat i: JBiebz ♥, Life by Sophie
21
Idag har jag varit i Gävle och shoppat med Therese, blev lite saker som jag tänkte visa imorgon för jag har inte fixat några bilder och gör hellre de imorgon i dagsljus, men tog två ointressanta bilder i alla fall. 
Var såklart in på Cubus för att kolla lite på Biebz och prova en t-shirt, jag är snart 20 år och kan ha strl 164, SCORE! Haha jag köpte dock ingen tröja, gör nog det i London istället. Tog en fika och det fick bli en liten macaron för mig medan Therese tog kladdkaka! 
Käkade på Subway också, godaste stället ever. Puss

Justin Bieber 19 år ♥

| Postat i: JBiebz ♥
39
Grattis på 19 års dagen världens bästa Justin! ♥