Wanties

| Postat i: Dagens vill ha!
61
give me

Bilder från buspalatset

| Postat i: Life by Sophie
25
Hejsan, blev väckt vid halv 11 imorse så då klev vi upp och käkade frukost och nu sitter vi här framför varsin data, har ingen aning om vad vi ska hitta på idag men jag hoppas vi kommer på något! :) har lite bilder från igår också som jag tänkte visa. ↓

Buspalatset idag

| Postat i: Life by Sophie
25
Godmorgon, idag blev vi väckt av mina kusiner vid 9, klev upp och åt frukost och nu ska vi fixa oss för snart ska vi åka till stan och gå på buspalatset så vi kan leka lite, haha! 
Det ska faktiskt bli väldigt roligt så vi hörs senare, kram :)
haha söta osv.

Fredag!

| Postat i: Life by Sophie
30
Godmorgon, äntligen fredag! 
Idag blir det möte vid 10 och sen är det hål till kvart över 1 och då har vi lektion till halv 4. Möter Rebecca vid 10 över 4 på stationen också så går vi ner på stan och kollar lite saker, måste köpa en present åt en kompis. Sen lämnar jag presenten till min kompis och vi åker hem och inväntar mina kusiner som vi ska äta tillsammans! 
Det här kommer bli en superhelg! Ha en bra dag för det ska jag ha! :)
någon månad gammal bild på mig och mina saknade små älsklingar!

Torsdag 27/9-12

| Postat i: Life by Sophie
33
God morgon, torsdag idag! 
Går till halv 3 idag och då ska jag väl antagligen vara med Therese tills min buss går vid 20 över 3. Orkar inte med skolan längre, vill bara ha lov för det här suger. Ge mig studenten, sommarlov och Miami! 
Ska sluta klaga nu, ha en bra dag! :) 
gammal bild

Skolan

| Postat i: Life by Sophie
26

Sitter på lektion just nu och slutar runt 2 idag och då ska jag och Therese gå till körskolan och plugga lite. Senare ikväll ska vi på ett möte och efter det så hämtar mamma mig där. 2 dagar kvar tills Rebecca kommer och ska sova över hos mig, det ska bli superkul och på lördag ska vi till buspalatset med mina kusiner :)
Nu måste jag fortsätta med det jag håller på med så vi hörs senare!
jättesöt bild på mig och brynästigern förresten.


- 25/09-12 -

| Postat i: Life by Sophie, One Direction ♥, Träning ♥
31
Hejsan, idag slutade vi tidigare så jag åkte hem och på bussen träffade jag Ella så vi bestämde oss för att vara med varandra idag också. Så nu fikar vi lite och sen så ska vi väl träna lite senare ikväll också, skönt! :)
fina one direction som snart ska komma till Sverige! IH
 

Ledig idag

| Postat i: Life by Sophie, Träning ♥
31
Hallå, idag åkte jag till skolan då jag började vid 9 och när jag kommer dit så säger dom att vi är lediga, och eftersom jag inte var i skolan förra veckan så visste jag ju såklart inte om det så jag stannade ungefär 1½ timme på skolan, sen tog jag bussen hem och la mig på soffan och kollade på en film. 

Ska snart äta lite lunch så får vi se vad jag gör resten av dagen, jag ska i alla fall vara med Ella när hon kommer hem, och vi ska träna. Ses :)
arkivbild på mig och ellis!

Död idag

| Postat i: Life by Sophie, Träning ♥
25
Sprang/Gick den gamla vanliga rundan idag med Ellis, men jag kunde knappt gå/springa för jag gjorde en övning som dödade mina ben igår, sjukt jobbig men bra för benen och rumpan!
Är ni sugen på att träna så gör denna övning som jag såg på en tjejs blogg igår :)
 

Appropå död, jag läste även att dom har hittat Idol Nicklas Hocker död i Kungsbackafjorden, hemskt!
Mina tankar går till hans familj, vila i frid fina Niklas!
bild sen jag träffade honom.
Erika, Niklas, Jag, Amanda, Karolina, Rabih & Sara
 
 

Ny design

| Postat i: Bloggdesign.
29
Gamla
Nya
tycks?

Min dröm ♥

| Postat i: Life by Sophie
25
min högsta dröm är att flytta till Miami och jobba som au pair.

Ge mig motivation!

| Postat i: Träning ♥
28
Jag är sjukt sugen på att träna och att bli smal och få magrutor, men jag finner aldrig motivationen och det suger! Vill bara träna och plåga mig själv, men varför kan jag inte?!
Ska snart fixa nytt gymkort och jag ska köra mest mage då hade jag tänkt och jag ska börja träna hemma igen, måste ut och gå/springa varje dag också. Nu ska det bli ändring här tack! Arg tjej här.
skulle absolut inte tacka nej till dessa kroppar!

Live while we're young

| Postat i: Musik ♥, One Direction ♥
26
One Directions nya låt + musikvideo!
den skulle egentligen släppas på måndag, men den läckte ut idag så de bestämde sig för att släppa den idag istället, dock har jag inte sett videon än, men jag har hört låten i alla fall och den är grym, ska se musikvideon lite senare.
 

iOS 6!

| Postat i: Life by Sophie, iPhone 4 ♥
25
Godmorgon, just nu så ligger jag i soffan och kollar på tv medan jag äter frukost. Igår så uppdaterade jag min iPhone till iOS 6 vilket tog över en timme, men nu är min iPhone som ny igen (i alla fall i systemet haha)
Idag ska jag bara vara hemma så det blir väl antagligen att ligga framför tvn hela dagen, ganska skönt faktiskt!
Ha en bra dag allihopa!
gammal bild från insta

Give me

| Postat i: Dagens vill ha!, Life by Sophie
31
Detta är vad som står högst upp på min önskelista just nu, denna skönhet eller någon annan macbook vill jag gärna ha, men en data ska det i alla fall bli innan jag flyttar!

4 favoriter

| Postat i: Life by Sophie, Ur min garderob
23
Har precis gjort en kategori som heter "Ur min garderob" och där tänker jag lägga upp favoriter som jag har, skor som kläder, och jag börjar med 4 favoritskor.
High Heels: Skopunkten
Converse: Office, London
sen är dessa mina absoluta favoriter, dock använder jag dom inte så mycket som jag skulle vilja.

Grattis pappa!

| Postat i: Life by Sophie
21
Godmorgon, tisdag idag och det betyder att pappa fyller år så grattis världens bästa pappa, jag älskar dig.
Går till 4 idag i skolan och när jag kommer hem så ska jag kanske plugga lite (om det behövs) annars ska jag bara ta det lugnt, kommer visa 4 favoriter från min garderob lite senare också så håll utkik!
Ha en bra dag, kram!
min älskade familj 

Första körlektionen idag

| Postat i: Life by Sophie
28
Hejsan, imorse övningskörde jag för första gången på körskolan och det var sjukt kul, längtar tills nästa gång (jag vet att du läser Therese, men pressa mig inte nu) ;) ska boka in en ny lektion på torsdag. Gick till skolan efter jag hade kört och slutade vid halv 4 ungefär. Åkte ner på stan och köpte present till pappa som fyller år imorgon och sen åkte jag hem. Har precis käkat så nu sitter jag och snackar med Rebecca som vanligt :) Ses!
old pic från i somras.

Springtur med Ellis!

| Postat i: Life by Sophie, Träning ♥
22
Idag har jag sprungit med Ellis, så himla skönt och behövligt. Vi båda hade inte sprungit på ett tag så det va jobbigt som bara den, men som sagt skönt! Just nu så kollar jag på X Factor med mamma och pappa. Hoppas ni haft en bra dag! :) Kram
töntig bild i know, men Zayn är så fin ^^ 

Stan snart

| Postat i: Life by Sophie, One Direction ♥
22
Hejsan, idag vaknade jag halv 10 av att mamma kom in och väckte mig. Vi ska snart åka till stan och sen vet jag inte vad vi ska göra faktiskt, antagligen åka hem. Igår så fick jag något ryck och städade mitt rum och plockade undan massa saker och det blev rätt nice faktiskt :)
Tänkte visa en bild som jag gjorde i photoshop igår, vet att det blir många bilder på 1D men det är så kul att leka i ps bara.

Min kusins dansuppvisning, sjukt duktiga dom är!

| Postat i: Life by Sophie
23
Har en lite video som jag tänkte visa, den är alltså på min kusin som är 8 år (i videon var hon 7 år) 
Jag är sån stolt kusin, hon är så himla duktig. Puss

Min kusin är tjejen i typ rosa tröja och blåa byxor längst till vänster i främre raden under första låten, när andra låten spelas så är hon i bakre raden längst ut till vänster!

Vilken?!

| Postat i: Life by Sophie
30
Godmorgon :)
idag är det lördag och då ska jag inte göra något speciellt så vi får se vad dagen har att erbjuda.
Har i alla fall en fråga till er läsare, för det är så här att jag ska få en ny iPhone (inte än, utan när mitt abonnemang går ut) valde mellan iPhone 4s och iPhone 5. Och har bestämt mig för en iPhone 5, men då är frågan.. Vilken färg? Vill nog ha vit, men svart är ju sjukt snygg ändå, gillar mer 4s' utseende på den vita än 5:an, men vill fortfarande ha en vit iPhone, så ja.. VILKEN FÄRG?
Svara gärna! 

- 14/09-12 -

| Postat i: Life by Sophie, One Direction ♥
21
Godmorgon bloggen, äntligen fredag och det ska bli så skönt med helg!
Går till halv 4 idag vilket är mindre roligt, men den sista lektionen (2 timmar och 20 minuter) är faktiskt ganska rolig, så det funkar ju. Förresten, igår så beställde jag äntligen nya hörlurar eftersom mina gick sönder, så det behövdes verkligen! Satt förresten och lekte i photoshop igår och satte ihop massa bilder på 1D, och det blev ett antal bilder på dom, blev ganska nöjd, ska göra en med Justin ikväll också.
Ha en bra dag så ses vi ♥
Fina pojkarna! ♥

Happy 19th birthday!

| Postat i: Life by Sophie, One Direction ♥
30
Godmorgon, 13 september idag och det betyder att Niall Horan från One Direction fyller år, och det är precis 200 dagar tills jag och Rebecca äntligen ska få se dom! 
Så ja, grattis världens finaste och bästa Niall James Horan, I love you! ♥



Ny proffe!

| Postat i: Life by Sophie, Träning ♥
25
Ny profilbild på fb:


 Hallå bloggen, idag har jag varit i skolan och när jag kom hem så gick jag och mamma ut och gick, när vi kom hem så käkade jag och sen dess har jag bara suttit vid datan och snackat med Rebecca om allt möjligt. Imorgon är det onsdag vilket betyder att vi ska ha skoljoggen och sen så ska jag på ett möte med Therese, så jag kommer hem lite sent då, så vi får se när jag bloggar då, ses :)

I want, I want, I want to be loved by you ♡

| Postat i: Life by Sophie
21

Dagens outfit

| Postat i: Dagens outfit!, Life by Sophie
27
T-shirt - Hollister
Jeans - Lager 157
Converse

The X Factor

| Postat i: Life by Sophie, One Direction ♥
28
I och med att X Factor startade ikväll och det knappt fanns någon bra så tänker jag visa några favoritklipp på 1D ifrån när dom var med i X Factor, så himla söta dom är!
Jag är så himla stolta över dom, 5 utav dom 6 finaste pojkarna i världen (ja Justin är också en av dom finaste såklart!)

Tumblr

| Postat i: Life by Sophie, Tips!
22
klicka på bilden för att komma till min tumblr.
följ mig så följer jag tillbaka.

My heart's a stereo, It beats for you so listen close ♥

| Postat i: Life by Sophie, Musik ♥, One Direction ♥
26
Hallå bloggen, söndag idag, en av veckans tråkigaste dagar haha.
Idag ska jag bara vara hemma och chilla framför datorn, men ska i alla fall snart duscha och sen ska jag kolla på X Factor ikväll eftersom det har premiär idag.
Appropå X Factor så kan jag visa ett klipp på en sötnos som har varit med i detta program, fast då i UK!
Har helt fastnat för denna "cover" av Niall Horan. ♥
värd att lyssna på!

Vad jag ska göra i London nästa år! ♥

| Postat i: Life by Sophie, One Direction ♥
23
Berättade ju att jag skulle åka till London nästa år i April, men har ju inte berättat än vad jag ska göra där så det tänkte jag berätta nu. Det är nämligen så att jag och Rebecca ska på en konsert tillsammans, hon frågade mig om jag ville följa med henne då hennes kompis inte kunde och jag visste inte vad jag skulle säga. Jag blev så sjukt glad och när jag frågade mamma om jag fick och hon sa ja, då kunde jag inte beskriva min lycka! 
Och jag kan knappt fortfarande förstå att det är sant, att jag ska få se det band jag älskar så himla mycket, det är så obeskrivligt!
Vill tacka dig Rebecca för att du vill ta med mig, jag kommer aldrig kunna tacka dig fullt ut, för bara ett tack räcker inte, utan tack tack tack tack tack! (även det räcker inte) ♥
Bandet jag ska se är såklart mina fem favoritkillar, One Direction ♥
denna kväll kommer bli oförglömlig!
1 April 2013, O2 Arena, London.♥

Vinnaren!

| Postat i: Life by Sophie, Tävlingar ♥
22
Tänkte presentera vinnaren i gisstävlingen nu. Rätt svar var alltså 

Här är hennes kommentar så ni inte tror att jag fuskar.


Klicka på bilden ovanför eller länkarna nedanför för att komma till hennes blogg!! Stort Grattis!
http://isabeell.devote.se/http://isabeell.devote.se/http://isabeell.devote.se/http://isabeell.devote.se/

Tävling, vart ska jag åka?

| Postat i: Life by Sophie, Tävlingar ♥
22
Hejsan, ni vet att jag sa att jag hade en hemlis som jag skulle berätta för er och jag tänkte göra det nu, men tänkte inte säga det rakt ut, utan jag lägger upp en bild så ska ni få gissa vart jag ska och den som gissar rätt får en länk!
Ska åka någonstans och göra en sak med Rebecca nästa år i typ April (sorry babe du får inte gissa) så ni andra gissa nu om ni vill vinna en länk!
Gissa gärna på vad jag ska göra också, men kan ni bara vart jag ska åka får ni ändå rätt!
Lycka till.

- 040912 -

| Postat i: Life by Sophie
26
Hejsan bloggen, tisdag idag och jag gick från 8 till 4, superjobbigt men ett måste såklart. 
Har inte gjort något speciellt sen jag kom hem, bara suttit vid datan och sen så har jag kollat på tv och har nyss kommit ut ifrån duschen. 
Nu har jag inget mer att säga så vi får höras senare, och jag har en liten hemlis som jag ska berätta så fort som möjligt också, men den får vänta just nu! ♥
arkivbild på min lilla älskling som inte mår så bra just nu ♥♥

Beslutsångest, vilken ska jag välja?

| Postat i: Dagens fråga!, Dagens vill ha!, Life by Sophie
27
Jag har sån beslutsångest om vilken vinterjacka jag ska köpa så svara snälla vilken som är snyggast. ♥
blanka eller matta?
båda jackorna kommer från Hollister.

Äntligen hemma

| Postat i: Life by Sophie
21
Hej, först och främst så vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har inte varit hemma sen i tisdags för jag sov hos Therese till i fredags och sen direkt efter skolan så åkte vi till Rättvik så där har jag varit med Ella hela helgen och det har varit roligt!
Men nu är jag äntligen hemma, väldigt skönt. Har lite saker som jag måste fixa så vi hörs senare, bjuder på två bilder från imorse.

charmiga bilder i know