I skolan

| Postat i: Life by Sophie
18
Hejsan, sitter i skolan nu och ska snart gå och ha Matte B, slutar efter det vid halv 3 ungefär så då ska jag handla med Therese sen blir det nog att plugga lite körkortsteori eller läsa eller bara ta det lugnt ikväll. Fredag imorgon och då åker jag till Rättvik med Ellis och blir där över helgen så det blir nog jätteroligt!
skitdålig outfitbild, men eftersom jag inte har mitt photoshop på skolan så fick det bli i mobilen.
Jeans: Lager 157 (omg världens bästa jeans, sitter så tight som jag vill)
Linne: GinaT
Munkjacka: BikBok

Mycket just nu

| Postat i: Life by Sophie, Träning ♥
20
God morgon, idag är det tidinställt inlägg igen eftersom jag har inte tid att blogga på morgonen just nu. 
Igår efter skolan så gick jag ut och gick slingan med mamma och precis när jag hade kommmit hem så kollade jag min mobil och då hade Ella smsat mig och fråga om vi skulle springa och självklart så gick jag med på det så vilade i ungefär 20 minuter sen drog vi ut och sprang slingan vilket var jätteskönt!

Gick hem och åt och duschade och packade massa inför veckan hos Therese och helgen i Rättvik så jag får se när jag bloggar nästa gång, ska försöka fixa något inlägg på skolan eller så, men vi hörs!
bild från igår innan jag drog ut med Ellis, typ precis när jag kommit hem från turen med mami.

New in

| Postat i: Life by Sophie, Sophie shoppar!
27
God morgon, tidinställt inlägg här!
förhoppninsvis så är jag vaken nu och äter frukost eftersom bussen går 10 över 8. Ska gå till Ella runt 10 i så måste verkligen vara klar tills dess. Förresten så tänkte jag visa kläderna jag köpte i lördags, köpte även lite skolsaker men det är inge intressant att se, här är iaf kläderna. 
skinny jeans med detaljer. 
stickad tröja. 

Hungerspelen

| Postat i: Life by Sophie
22
Förlåt för jättedålig bloggning från i torsdags, men jag sov hos Therese då och i fredags åkte vi till Rättvik och jag hade med mig datan, men istället för att sitta vid datan hela helgen så har jag sträckläst Hungerspelen, varit till Lager 157 och bara tagit det lugnt. Hann läsa ut boken i helgen så imorgon ska jag låna tvåan :)
Ska duscha nu och fixa lite inför imorgon, förresten så tänkte jag visa shoppingen ifrån lager 157 imorgon så vi ses.
sjukt bra bok, måste bara se filmen nu!

Körkortsplugg

| Postat i: Life by Sophie
17

Hejsan, tänkte åka till Therese nu för jag har bara varit hem och duschat och hämtat kläder, så jag sover hos Therese inatt också eftersom vi börjar 20 över 10 imorgon.
Igår så bokade jag en körlektion och sen pluggade vi körkortsteori, inte så roligt men ett måste! I alla fall så ska jag till Rättvik i helgen så jag tar nog med mig datan, nu läre jag i alla fall åka så jag bjuder på två bilder istället.Gårdagens outfitMina kära böcker.

 


Skitdag

| Postat i: Life by Sophie, Träning ♥
20
Hallå, idag har jag varit i skolan, sprungit med Ella och sen varit hemma bara och nu ska jag duscha sen dra till Therese och sova där eftersom vi börjar sent imorgon och då får jag längre sovmorgon, så ska hoppa in i duschen nu eftersom jag mår piss och sen dra så vi hörs!

Hemma igen

| Postat i: Dagens outfit!, Life by Sophie
30
Hejsan!
Har precis kommit hem från stan så nu sitter jag här och kikar på lite saker jag funderar på att köpa men vet inte om jag ska köpa nåt nu när jag ändå ska till Rättvik & Borlänge i helgen, vi får se hur det blir.

I alla fall så åkte jag hem till baby i fredags, tog ett tåg tillsammans med Sara och Therese sen splittrade vi oss alla och åkte till olika ställen. När jag kom fram så kollade vi på massa filmer, myste, käkade pizza osv, somnade efter 5 så sov halva dagen sen. På lördagen vid typ 11 så gick vi till stan på nattgibb på Escape, tog en buss hem från stan runt 9 på morgonen på söndagen och när vi kom hem så satt vi lite framför datan och sen la vi oss vid typ 11 och jag vaknade runt 2, sen väckte jag min baby vid halv 3 och sa att jag var tvungen att ta en buss vid 3, så vi låg och myste lite tills jag var tvungen att gå, dock ensam eftersom han har blivit jättesjuk. Så pussade baby hejdå och gick till bussen, helt förstörd. 

När jag kom till stan så träffade jag Therese och vi gick direkt till donken och köpte mat & glass, sen tog vi tåget hem och då sov jag hos henne så det var några dagar sen jag hade tillgång till datan, därför har bloggningen varit som den är, men nu är jag tillbaka.. Och skolan har börjat också, blä.
dagens facelook

dagens outfit
Jeans: GinaT
Tröja: Hollister

Gävle idag!

| Postat i: Life by Sophie
31
God morgon bloggen, idag vaknade jag runt 11 och klev upp då och käkade frukost och nu sitter jag här och ska snart gå och duscha. Idag så åker jag, S & T samma tåg till Gävle, dock fortsätter T till Uppsala sen. Jag ska nämligen vara i Gävle hela helgen och kommer hem på söndag men då ska jag sova hos T eftersom skolan börjar på måndag, så jag vet inte om jag bloggar nå mer i helgen, annars bloggar jag på måndag för jag ska umgås med B så mycket som möjligt nu. 

Men nu måste jag gå och duscha och packa eftersom jag ska ta en buss ungefär 2 till stan då tåget går 10 i 3, så vi hörs! puss!
Bild från igår, typ en utav gårdagens alla 4 outfits haha!
Shorts: Topshop
Linne: GinaT

Shoppingen i Sthlm

| Postat i: Sophie shoppar!
27
När vi var i Stockholm så tänkte jag shoppa men hittade typ ingenting som jag ville ha, förutom en t-shirt och ett iphoneskal, dock köpte jag inte skalet. Men tänkte visa t-shirten i alla fall :)
självklart ifrån Hollister!
så ser tröjan ut!
sjukt skön och inte alls som andra t-shirtar, lätt värt 200 spänn.

Film!

| Postat i: Life by Sophie
22

Ligger i soffan hemma hos K med han, A och B och kollar på skräckfilm, är sjukt rädd för filmen är läskig och äcklig!
Innan så kollade vi på Battleship och den var väl okej, i alla fall bättre än denna (motorsågsmassaken). Vet inte än när vi ska hem så det återstår ju att se, men jag sover hos A inatt och åker hem imorgon och då blir det nog fest tror jag!

Aja nu ska jag nog koncentrera mig lite på filmen och vara social så vi hörs, puss!


INSPIRATION!

| Postat i: Dagens vill ha!, Life by Sophie, Tips!
21
To die for.

Sommarkrysset ikväll!

| Postat i: Life by Sophie
24

Hej bloggen, just nu sitter vi och kollar på genrepet på sommarkrysset, vi fick komma in för typ en halvtimme sen och fick ganska bra sittplatser för vi sitter precis bakom sofforna där dom intervjuar kändisarna i programmet (ni ser på bilden nedanför, dba repade nyss!) har i alla fall varit på grönan sen ungefär 9 imorse!
just nu ska Tobbe Trollkarl "öva" och sen blir det Olly! :)

Imorgon blir det shopping i stan så det blir nice! vi ses


Stockholm i helgen! | Bloggdesign #2

| Postat i: Bloggdesign., Life by Sophie
15
Godmorgon bloggen!
det här är ett tidinställt inlägg då jag och Sara precis har satt oss på bussen mot Stockholm där vi ska tillbringa våran helg :) vi ska shoppa, gå på grönan & sommarkrysset och bara umgås med Adina och ha roligt! 
Kommer hem på söndag så jag hör av mig på söndag eller måndag, ses!


Förresten så gjorde jag Sara's bloggdesign igår och var tvungen att ändra något på slutet och då blev det lite knas med headern, men annars så hoppas jag att hon är nöjd!
klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

saknar dig ♥

| Postat i: Foto - porträtt ♥
18
Man måste bjuda på sig själv, som t.ex bild nummer 3!
älskar andra bilden, gos ♥
~ miss you ~

Dagen + lite foton från min och Ella's fotografering

| Postat i: Foto - porträtt ♥, Life by Sophie
25
Godmorgon, vaknade runt halv 11 idag men kom inte upp ur sängen förns 11. Idag kommer Therese till mig och hon ska hjälpa mig med en sak och sen sover hon här tills imorgon då Sara kommer hit istället! 
Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag och Sara åker till huvudstaden och träffar kompisar och gör massa roligt. 
Har förresten glömt att visa resten av bilderna från min och Ella's fotografering så här kommer några fler! :)

de två bästa födelsedagspresenterna!

| Postat i: JBiebz ♥
29
Hejsan, tänkte visa de två bästa av alla mina födelsedagspresenter som jag fick! 
Justin Bieber's parfym someday är en utav dom bästa och jag bara älskar den, världens godaste parfym!
Sen biljett till en av Justin's konserter här i Sverige är ju inte helt fel heller!
Gud vad jag längtar! ♥
Tack mamma och pappa!

Bloggdesign #1

| Postat i: Bloggdesign.
22
Har precis fixat klart Angelicas bloggdesign, hoppas hon vart nöjd!
Ni kan ju gå in och kolla den om ni vill. Just nu sitter jag i alla fall och snackar med en kompis och kollar på Niall's twitcam från igår då jag inte hann se hela :)
Så här blev i alla fall designen!
klicka på hennes namn eller på bilden för att komma till bloggen.

Älskade Rättvik ♥

| Postat i: Life by Sophie
22
Förlåt för att jag inte bloggade något igår men jag målade hela dagen och sen tog jag det bara lugnt och idag har jag sovit ganska länge sen målat, hängt tvätt och plockat bär så jag har inte haft tid. Men nu har jag lite tid innan vi ska börja göra pizza, så himla gott! vi ses ♥
en bild på mig och Albin sen vi var i Rättvik som ni kanske ser, bilden är lånad av Erika

Hemma från bästa veckan i Rättvik!

| Postat i: Foto - djur ♥, Life by Sophie
36
Kom hem från Rättvik igår och veckan har varit så himla bäst!
Bästa födelsedagen ever också, saknar alla just nu speciellt Tobias, Albin, Ida & Linnea! Vi ses nästa år men det är så långt tills dess! Träffade Adde lite också och även massa andra roliga personer. Knäppte typ inga bilder heller, tråkigt. Men detta var de bästa året i Rättvik ♥


Idag åkte jag i alla fall till stan med mamma och pappa och träffade mormor och fixade lite saker och har nyss kommit hem så nu sitter jag här vid datan och snackar med Idis! Ska snart beställa biljetter till Stockholm också, åker dit nästa fredag så det ska bli jättekul! :)
min lilla plupp!